مشاوره حقوقی رایگان - جلوگیری از پرینت مکالمات توسط همسر

سیم کارت به نام خودم هست راهی هست که پیامک ها و مکالمات من پاک بشه و تحت شرایط قانونی همسرم نتونه پرینت بگیره؟ شخصی بمن گفت اگه سیم کارت رو بسوزونم یاانتقال مالکیت بدم از طریق قانونی هم پرینت نمیشه گرفت درسته یاخیر؟ ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود خیر چنین نیست

اما متن پیامک ها فقط با دستور مقام قضایی امکان پذیر است.
و اما چند نکته

1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.

مینا احمدی

مینا احمدی :

خير درست نيست با دستور قضايي قابل پيگيري است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
چنین چیزی صحت ندارد و غلط به عرض تان رسانده اند
پرینت مکالمات شما را همسرتان تنها در صورت دستور مقام قضایی می توانند اخذ کنند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در صورت انتقال مالکیت خط تلفن دیگر اخذ پرینت از تماس ها و پیام ها امکان ندارد مگر با دستور مقام قضایی و

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اولا همسر شما شخصا نمی تونه پرینت تماس ها و پیام های شما را استعلام بگیرد . ثانیا مرجع قضایی هم به صرف شک و تردید همسر چنین استعلامی نمی گیرد ثالثا اگر سیم کارت را انتقال دهیددو بنا بر استعلام گرفتن باشد امکان اخذ پرینت تماس ها و پیام ها در دوران مالکیت شما همچنان وجود دارد .
سوزاندن سیم کارت هم موثر نیست.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سیمکارت به نام هرکس باشه اوم بابد چنین کاری کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با دستور قضایی امکان پرینت وجود دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خير درست نيست با دستور قضايي قابل پيگيري است

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود فقط مالک میتواند پرینت مکالمات را بگیرد و یا دادگاه دستور دهد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر تا شش ماه در سابقه شما می ماند

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

1- چون همسر شما مالک سیم کارتتون نیست نمی تواند پرینت تماس ها و پیام های شما را استعلام بگیرد .

2- با شکایت همسرتان از شما مرجع قضایی به صرف شک و تردید همسر چنین استعلامی نمی گیرد مگر دلایل دیگری وحود داشته باشد.

3- اگر سیم کارت را انتقال دهید در زمانی که دستور استعلام داده شود تا شش ماه اخیر امکان اخذ پرینت تماس ها و پیام ها در دوران مالکیت شما میسر خواهد بود.

4- لذا سوزاندن سیم کارت هم موثر نخواهد بود.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت با دستور مقام قضایی قابل استعلام است

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی متاسفانه خیر اطلاعات مزبور غلط می باشد و اخذ پرینت مکالمات و پیامک ها صرفا درصورت دستور مقام قضایی تا 6ماه قبل از دستور قابل دسترسی می باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر با دستور قضایی قابل پیگیری است

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

خير درست نيست با دستور مقام قضايي قابل پيگيري است.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر. با انتقال یا سوزاندن سیم کارت چیزی حذف نميشود.

علیرضا ایپکچی عظیمی

جناب آقای علیرضا ایپکچی عظیمی :

سلام در صورت صدور دستور قضایی امکان پرینت گرفتن و دسترسی به پیامک‌ها وجود دارد

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

در صورت انتقال این امکان وجود البته موارد استثنایی هم هست

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

خیر امکان پاک شدن نیست. خیر انتقال مالکیت هم مانع از اخذ پرینت نمی شود ولیکن اگر انتقال بدهید راه دفاع در پرونده دارید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

خير
دادگاه مي تواند پرينت بخواهد

مرضیه صفدری

سرکار خانم مرضیه صفدری :

پرینت مکالمات یا پیام ها فقط توسط دستور قضایی ممکن است.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام خیر راهی ندارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اطلاعات حداقل تا شش ماه در حافظه سامانه مخابراتی باقی خواهد ماند

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در هر صورت با دستور مقام قضایی قابل بازیابی است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرینت پیامکها بدون حکم قضایی امکان ندارد.