مشاوره حقوقی رایگان - پرینت مکالمات توسط همسر

باسلام. من هشت ماهی هست پرونده دارم دادگاه دارم جدا میشم تو این مدت با یه نفر حرف زدم الان شوهرم میگ پرینت میگیرم ایا این مدت به شوهرم مربوط میشه ک من خونه پدرمم میتونه ثابت کنه پرینت بگیره هیچ مدرکی نداره بجز اینک بخاد پرینت بگیره ؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

تا طلاق نگرفتید همسر ایشان هستید و همه ارتباطهای شما با نامحرم به ایشان مربوط می شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
حتی بعد از طلاق زوجین می توانند شکایت کنند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

برای گرفتن پرینت تماس ها و پیام ها ، زوج باید شکایت جداگانه رابطه نامشروع نماید و دلیل داشته و به دادگاه دلیل ارائه نماید و قاضی دستور اخذ پرینت را صادر نماید و

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

صاحب خط تلفن می تواند درخواست پرینت ریز مکالمات که فقط شامل 3 دوره آخر صورتحساب باشد بدهد. (6 ماه) در صورت نقل و انتقال ارایه پرینت مکالمات به صاحب جدید صرفا" از تاریخ تنظیم سند می باشد ریز مکالمات ورودی (شماره تماس گیرنده) تنها از طریق مراجع قضایی قابل ارایه است.
پرینت پیامک ها فقط در شرایط خاص و با دستور مقام محترم قضایی قابل ارایه است.

مصطفی زمان زاده

جناب آقای مصطفی زمان زاده:

صرف پرینت مکالمات مثبت ارتکاب جرم رابطه نامشروع نیست
می توانید تلفنی مشاوره دریافت نمایید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

صرف پیرینت دلیل و مجوزی بر وقوع رابطه نامشروع نیست

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید شکایت رابطه نامشروع مطرح نماید صرف پرینت احراز نمی گردد
تا زمانی که طلاق نگرفته اید در علقه زوجیت وی قرار دارید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مقام قضایی به صرف شک و تردید استعلام پیامک و پرینت نمی گیرد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بله
مي تواند
و تا زمان طلاق و حتي اتمام عده
ايشان حق دارند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله شما هنوز همسردارید و اگر قاضی دستور دهد پرینت اخذ میشود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصولا چنین دستوری صادر نمی‌شود اما باید دید در کدام پیام رسان چت کرده اید و چه الفاظی رد و بدل شده است، در رابطه با رابطه نامشروع مجازی اختلاف نظر وجود دارد
و اما چند نکته ‌:
1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.