مشاوره حقوقی رایگان - پرینت مکالمات

سلام برای اینکه همسرم نتونه ریزمکالمات سیم کارت منو دربیاره، چیکار باید بکنم سیم کارت بسوزونم یاسیم کارت روبه نام شخص، دیگری انتقال بدم؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سیم کارت اگر به نام شما باشد شخص دیگری نمی‌تواند پایک های آن را اپراتورها بخواد

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

بازبینی مکالمات از طریق دستور قضایی امکان پذیر است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر سیم کارت به نام شما باشد همسرتان فقط می تواند با دستور قضایی پرینت بگیرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر نمی‌تواند
مگر دستور قضایی دارد؟

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

اگر سیم کارت به اسم شما باشد دیگران نمیتوانند از خط تلفن شما پرینت بگیرند مگر با دستور مقام قضایی

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام ایشان نمی توانند پرینت بگیرند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
نمی توانید اقدامی انجام دهید ، مگر اینکه 6 ماه بگذرد تا خود به خود مکالمات یا پیامک ها حذف شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر با دستور قضایی امکان پرینت وجود دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر سیم کارت به نام شما باشد همسرتان فقط می تواند با دستور قضایی پرینت بگیرد

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود فقط مالک سیم کارت میتواند پرینت بگیرد و همسرتان تنها با حکم قضایی میتواند پرینت بگیرد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت تا ششماه قبل قابل استعلام است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با شکایت رابطه نامشروع و در صورت نیاز با دستور قضایی قابل پیگیری است

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی درصورتی که سیم کارت بنام شما باشد همسرتان امکان دریافت ریز تماس های شما ندارد مگر در صورت وجود دستور مقام قضایی. و هیچ یک از اقدامات مزبور انتقال یا سوزاندن سیم کارت مانع دریافت اطلاعات توسط مرجع قضایی نمی باشد

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام در هر حال از طریق دستور مقام قضایی امکانپذیر است.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

به نام دیگری هم انتفال بدهید به ضرر تان هست چونکه دلیل است بر ارتکاب جرم

محمدحسین انصاری مهیاری

جناب آقای محمدحسین انصاری مهیاری :

سلام اگر همسر شما دلیلی به دادگاه ارائه نماید برای رابطه نامشروع پرینت خط گرفته میشود و این اقدامات اثری ندارد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

چون همسر شما مالک سیم کارتتون نیست نمی تواند پرینت تماس ها و پیام های شما را استعلام بگیرد که با شکایت همسرتان از شما مرجع قضایی به صرف شک و تردید همسر چنین استعلامی نمی گیرد مگر دلایل دیگری وحود داشته باشد.
اگر سیم کارت را انتقال دهید در زمانی که دستور استعلام داده شود تا شش ماه اخیر امکان اخذ پرینت تماس ها و پیام ها در دوران مالکیت شما میسر خواهد بود.

مرضیه صفدری

سرکار خانم مرضیه صفدری :

با سلام.
پرینت مکالمات تنها با دستور قضایی ممکن است.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اکر سیمکارت بنام شما باشد ایشان شخصا نمیتواند درخواست ریز مکالمات سیم کارت شمارا بنماید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام
استغفار نماييد
در هر عملي از اين گونه براي مقام محترم قضايي قابل استعلام است

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

ازبين نمي رود ، سعي و تلاش شما بيهوده است

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

همسر شما در هر حال نمی تواند و باید دستور دادگاه باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرینت مکالمات تنها با حکم قضایی امکان دارد.