مشاوره حقوقی رایگان - همسایه ازاری

سلام بنده در یک خانه ویلایی ساکن هستیم همسایه ما چندین ماه هست که تلویزیونشون گذاشتن پشت دیوار مشترک ما وباعث سروصدای زیادمیشوند وگاها تایک الی دوشب باعث سروصدا میشوند بماندکه بچه هاشونم صدای نابهنجارتولیدمیکنن ومهمانی های شبانه زیادی دارند ولی تحمل میکنیم ولی صدای تلویزیون غیرقابل تحمله حتی توی حیاط وتوی خیابون هم به واضح میشه صدای تلویزیونشون رو شنید دوبارهم تذکر دادیم یکباربه صورت تلفنی وباردیگر حضوری میخاستم بدونم چیکاربایدکردوبااینکه تذکرهم دادیم بدترهم شدن حتی ومیگن خونه خودمونه

پاسخ ها :

یک وکیل :

تحت عنوان رفع مزاحمت قابل پیگیری است ابتدا اظهارنامه ارسال بفرمائید

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

باسلام
پیشنهاد میگردد در اولین مرحله با تشکیل جلسه ای در ساختمان با حضور سایر اعضا موضوع را بصورت مسالمت امیز فیصله بدید و در صورت عدم نتیجه ،در این اظهارنامه باید با استناد به ( ماده 132 قانون مدنی ، اصول 40 و 44 قانون اساسی و ماده 59 قانون آپارتمان نشینی ) اشما برای همسایه ها ایجاد مزاحمت می کنید و از شما خواهشمندیم که به ایجاد سر و صدا ، مزاحمت و نقض قانون خاتمه دهید وگرنه در مرجع صالح اقدام قانونی صورت خواهیم داد و در صورتی که مثمرثمر واقع نگردید از طریق مراجع قضایی اقدام به شکایت مزاحمت نمائید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید بابت مزاحمت شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حتی المقدور کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید وگرنه ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود طرح شکایت نمایید
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است....

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
ابتدا از طریق کارشناس شورا اقدام به تامین دلیل نمایید و سپس دادخواست رفع مزاحمت به طرفیت ایشون بدید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

دادسرا طرح شكايت مزاحمت نماييد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است مسالمت آمیز مشکل را برطرف کنید اما اگر نتیجه نداد اظهارنامه دهید

عالیه سادات میرحسینی

سرکار خانم عالیه سادات میرحسینی :

سلام درسته خونه خودشون هست اما نباید باعث مزاحمت دیگران هم بشوند میتونید شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان مزاحمت شکایت کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما چند بعد دارد که باید هر بعد آن را تک تک بررسی کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می توان تامین دلیل نمایید و  شکایت کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام ؛؛؛

از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی

با عنوان مزاحمت شکایت کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید تحت عنوان مزاحمت شکایت کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با تامین دلیل و یا استشهادیه شکایت در خصوص مزاحمت نمایید بدوا اظهارنام ارسال نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
راه کار قانونی جوابگو نیست یا از ریش سفیدان محله بخواهید با آنها صحبت نمایند یا ملک را بفروشید و نقل مکان کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

ابتدا اظهار نامه رفع مزاحمت و سپس شکایت کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا اظهارنامه ای در این خصوص ارسال کنید و سپس شکایت کیفری رفع مزاحمت علیه ایشان تنظیم نمایید

یک وکیل :

با سلام
ابتدا از طریق شورای حل اختلاف وجود صدای مزاحم تلوزیون را تامین دلیل نمایید سپس اقدام به طرح شکایت مزاحمت نمایید.