مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت سر و صدای بچه های همسایه

سلام ما الان حدود هشت ساله دریک آپارتمان هشت واحدی زندگی میکنیم که همسایه ی واحد کناریم با واحد زیری دوتا بچه ی کوچیک دارن که خیلی سروصدا میکنند اصلا رعایت نمیکنند تا حرفی هم بهشون میزنیم میگن بچه هستن درصورتی که ساعت دوازده شب تازه بچه شروع به دویدن یا پریدن از روی مبل میکند به خدا ناراحتی اعصاب گرفتم روزها با بیداریشون بیدار میشیم وشب ها هر وقت آروم شدن ما تازه میخوابیم که این هم ساعتش حدود دوازده ونیم تا یک میباشد توروخدا راه حل به من نشون بدهید بخدا خسته شدم پول هم نداریم که لااقل خونمونو عوض کنیم خواهش میکنم یک راه حل به من نشون بدید باتشکر فراوان

پاسخ ها :

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
اگر موضوع به صورت مسالمت آمیز حل و فصل نشود می توانید بابت ایجاد مزاحمت شکایت کنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

راه حل فقط فروختنه، اما با اظهارنامه رسمی هم میشه ازشون بخواهید رعایت کنند

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

راه حل گام به گام ‌‌‌؛ اول صحبت نرم و قاطع بعد راه حقوقی

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام تحت عنوان مزاحمت قابل شکایت و پیگیری می‌باشد

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

سلام بابت مزاحمت طرح دعوی کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به دفتر خدمات قضایی مراجعه نموده و شکایت مزاحمت را به ثبت برسانید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
امکان اقامه شکوائیه مزاحمت وجود خواهد داشت

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مسأله مطروحه تکراری است و پاسخگویی به عمل آمده است.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

می‌توانید شکایت ایجاد مزاحمت علیه همسایه مطرح نماید قبل از آن بهتر از جهت مشاوره تخصصی تماس بگیرید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
چنانچه از طریق گفتگو و مذاکره نتیجه حاصل نگردید میتوانید اقدام به طرح شکایت ایجاد مزاحمت نمایید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
میتوانید تحت عنوان مزاحمت اقدام به شکایت نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید نسبت به شکایت مزاحمت و ایجاد سرو صدا و هیاهو اقدام کنید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام در صورتی ک مشکل از طریق جلسه با مدیریت ساختما و اظهارنامه حل نشود میتوانید شکایت مزاحمت طرح کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این پرسش برای سومین بار در سایت به نمایش گذاشته شده است.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ابتدا با مصالحه چون همسایه هستید سپس می‌توانید علیه ولی کودکان طرح شکایت ایجاد مزاحمت نمایید

حسن جوشقانی

جناب آقای حسن جوشقانی :

با توجه به اینکه مورد عنوان شده جرم محسوب نمی‌شه شما نمی‌توانید پیگیری قضایی کنید ولی در خصوص عدم رعایت مقررات آپارتمان‌نشینی می‌توانید از طریق مدیر ساختمان به نام برده اخطار دهید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

تحت عنوان مزاحمت میتوانید شکایت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شاهد دارید می‌توانید استشهادی محلی جمع آوری کنید و بعد از صورت جلسه اظهارنامه دهید اگر نتیجه نداد دادخواست دهید

قاسم منصورخاکی

جناب آقای قاسم منصورخاکی :

سلام، حسب مورد ممکن است از طریق جلسه با مدیر ساختمان ، تماس با پلیس و تذکر و صورتجلسه پلیس و نهایتا شکایت در مراجع قصایی، اقدام نمود.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

می‌توانید به جرم مزاحمت علیه ولی کودکان شکایت کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در صورتی که با مذاکره حل و فصل نگردید به استناد استشهادیه شکایت مزاحمت نمایید

فضلی               مهسا

سرکار خانم فضلی مهسا :

توافق باید انجام شود ،اظهارنامه هم میتونید بدهید

فاطمه کارگرددوست حقیقی

فاطمه کارگرددوست حقیقی :

شکایت مزاحمت مطرح کنید از طریق دفتر خدمات قضایی ارسال میشود به دادسرا و احضار میشوند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این سؤال برای چهارمین بار در سایت به نمایش گذاشته شده است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این سؤال برای پنجمین بار در سایت به نمایش گذاشته شده است.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .کاربر محترم جهت اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی وگفتگوی متقابل دارد لذااز طریق سایت مشاوره تلفنی بگیرید تا به یک راهکار درست برسید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این سؤال برای ششمین بار در سایت به نمایش گذاشته شده است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این پرسش برای هفتمین بار در سایت به نمایش گذاشته شده است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این سؤال برای هشتمین بار در سایت به نمایش گذاشته شده است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این پرسش برای نهمین بار در سایت به نمایش گذاشته شده است.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

بهتر است که مسالمت امیر حل وفصل شود البته اگر که می‌خواهی جدیت را نشان دهید اظهارنامه دهید اگر مسالمت آمیز حل و فصل نشد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اقدام به شکایت تحت عنوان مزاحمت نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این سؤال برای دهمین بار در سایت به نمایش گذاشته شده است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این سؤال برای یازدهمین بار در سایت به نمایش گذاشته شده است.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

به جرم ایجاد مزاحمت علیه ولی کودکان طرح شکایت کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال شما بزرگوار نیاز به بررسی وگفتگوی متقابل دارد از طریق سایت بابنده مشاوره تلفنی بگیرید تا یه یک راه کار درست برسید

زینب جوام

سرکار خانم زینب جوام :

به جرم مزاحمت در شورای حل اختلاف شکایت نمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
ابتدا با هماهنگی 110 یک تذکر دهید
سپس اگر پاسخی نگرفتید شکایت کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

این مورد بهتر است که مسالمت آمیز حل و فصل شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این سؤال برای دوازدهمین بار در سایت به نمایش گذاشته شده است‌.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام اول اظهارنامه ارسال و سپس شکایت کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

شکایت مزاحمت مطرح نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
حتی المقدور کدخدامنشانه موضوع‌را فیصله دهید وگرنه قابل شکایت و پیگیری است

پویا علیزاده

جناب آقای پویا علیزاده :

با سلام مخاطب گرامی موضوع را ابتدا با مدیریت ساختمان حل و فصل و سپس اظهارنامه و سپس دادخواست بدهید

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
می توانید به عنوان مزاحمت شکایت کنید .
موفق باشید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این سؤال برای سیزدهمین بار در سایت به نمایش گذاشته شده است.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال شما نیاز به بررسی وگفگوی متقابل دارد از طریق سایت مشاوره تلفنی بگیرید تا به یک راهکار درست برسید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

بهتر است بصورت مسالمت آمیز حل و فصل شود ولی اگر این مهم تحقق نیافت می‌توان شکایت کیفری کرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این سؤال برای چهاردهمین بار در سایت به نمایش گذاشته شده است.

علی شیئی مقدم

جناب آقای علی شیئی مقدم :

●سلام و عرض ادب خدمت شما●
ابتدا هنگام مزاحمت در ساعات نامتعارف با پلیس 110 تماس بگیرید و بعد از تنظیم صورت جلسه توسط مامور با مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضایی شکایت مطرح نمایید.
همچنین تهیه استشهادیه از دیگر همسایه ها کمک کننده خواهد یود .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این پرسش برای پانزدهمین بار در سایت به نمایش گذاشته شده است.

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

سلام ابتدا با تذکر وصحبت موضوع را حل کنید بعد اگر نشد تحت عنوان مزاحمت شکایت کنید

عليرضا علي جاني

جناب آقای عليرضا علي جاني :

درود بر شما . شما می توانید با پلیس 110 تماس بگیرید و موضوع را گزارش کنید و از آنها بخواهید که به محل مراجعه کنند و گزارشی در این خصوص تهیه نمایند. به استناد همان گزارش شکایتی تحت عنوان مزاحمت از طریق دفاتر خدامت قضایی برای دادسرای حوزه قضایی شهر خودتان ارسال کنید و پیگیری نمایید.

محمد علی ایرانمنش

جناب آقای محمد علی ایرانمنش :

سلام ابتدا از طریق دفاتر خدمات قضایی برای همسایه ها اظهار نامه بفرستید انشالله که مشکلتون رفع میشه

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بابت مزاحمت میتوانید شکایت کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما کاربر محترم سایت داراه اینگونه موارد بهتر است مسالمت آمیز حل و فصل شود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

باسلام .شکایت ایجاد مزاحمت علیه همسایه مطرح نماید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این سؤال برای شانزدهمین بار در سایت به نمایش گذاشته شده است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

این سوال بارها تکرار و بارها پاسخ داده شده است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه ایم موضوع بهتر است که مسالمت آمیز حل و فصل شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این سؤال برای هفدهمین بار در سایت به نمایش گذاشته شده است.

مهدي جعفرزاده مزاري

جناب آقای مهدي جعفرزاده مزاري :

سلام اول در هیئت مدیره ساختمان مطرح کنید اگر جواب نداد با 110 تماس بگیرید وصورتجلسه بشه تا بتونید شکایت کنیدواحتمالا در شورای حل اختلاف مشکل رو حل میکنن

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این پرسش برای هجدهمین بار در سایت به نمایش گذاشته شده است.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با كلينيك اجتماعي و بهزيستي تماس بفرماييد

پویا علیزاده

جناب آقای پویا علیزاده :

با سلام یک اظهار نامه بفرستید و سپس بابت مزاحمت شکایت کنید

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
این موضوعاتی که شما می فرمایید ویژگی ذاتی هر بچه است لذا شما را به صبر دعوت می کنم هر چند که به شما نیز حق می دهم

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
تقریبا تمام همکاران من بیان داشته اند که می توانید مزاحمت شکایت کنید که این اظهار نظر و طرح دعوی مزاحمت صحیح نمی باشد چرا که علیه کودک نمی توان شکایت کیفری مزاحمت نمود و کودک مسسئولیت کیفری ندارد.

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

میتوانید شکایت مزاحمت ملکی طرح کنید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
پرسش تکراری است لطفا از لیست خارج فرمایید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
با اورژانس اجتماعی تلفن 123تماس بگیرید

حامد یوسفی

جناب آقای حامد یوسفی :

میتونید شکایت مزاحمت مطرح کنید ولی با توجه به اینکه عمدی نیست و آپارتمان نشینی هست دادسرا با احتیاط برخورد میکنه

عبدالرسول کمالی

جناب آقای عبدالرسول کمالی :

درود، 1- برگذاری جلسه در ساختمان اگر آپارتمانی باشه، تماس با پلیس 110 ، ارسال اظهارنامه به والدین، نهایت شکایت ایجاد مزاحمت علیه همسایه

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسش تکراری است و در گذشته پاسخ داده شده است.

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

اول اظهارنامه بدهین و شرح بدهین مزاحمت نکنند

حسن جوشقانی

جناب آقای حسن جوشقانی :

در خصوص سر و صدای در ساختمان با توجه به اینکه این سر و صدا باید غیر متعارف و طوری باشه که قابل تحمل نباشه میشه طرف مقابل رو مورد پیگرد قانونی قرار داد چون برابر ماده 59 قانون تملک آپارتمان‌ها سر و صدای زیادی مزاحمت محسوب می‌شود و قابلیت پیگرد قانونی را دارد همچنین ماده 618 قانون مجازات اسلامی سر و صدا و هیاهو و جنجال در ساختمان را جرم انگاری کرده و برای اون سه ماه تا یک سال حبس تعزیری و 74 ضربه شلاق در نظر گرفته ولی در موضوع منونه سر صدای اطفال جرم محسوب نمی‌شه و و شما می‌بایستی به مدیر مجتمع ساختمانی و اولیای اطفال مراجعه کنید و درخواست نمایید که نسبت به این موضوع رسیدگی بنماید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .مستند به دلایل شکایت مزاحمت علیه ان همسایه از طریق دفتر خدمات قضایی ثبت کنید

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

تذکر از طریق مدیر ساختمان ‌در صورت عدم توجه امکان طرح شکایت مزاحمت و سلب اسایش ممکن میگردد

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

می توانید شکایت مزاحمت مطرح کنید ولی باتوجه به اینکه بچه اینکار را می کند احتمال نتیجه گرفتن کم است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید بابت ایجاد مزاحمت از طریق مراجع قضایی اقدام کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این مسأله برای بیستمین بار در سایت به نمایش گذاشته شده است.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

اگر شخصی قصد دارد که به هر علتی از همسایه خود به دلیل سر و صدا، عدم رعایت بهداشتی یا داشتن حیوان خانگی و غیره شکایت کند می تواند که به 110 زنگ بزند و شکایت خود را بیان کند. پس از اعلام آدرس یک مامور از طرف کلانتری به آن منطقه عازم می شود و اقدام به تنظیم صورتجلسه می کند. باید توجه داشت که صورتجلسه کلانتری یکی از مواردی است که دادگاه برای محکوم کردن همسایه آزار می تواند که به آن استناد کند به همین خاطر اهمیت بسیاری دارد.

با این وجود توصیه می شود که در ابتدا شخص شکایت خود را با مدیر ساختمان مطرح کند یا این که اظهارنامه قضایی برای ظرف مقابل ارسال کند تا به صورت دوستانه و با احترام به هم راه حلی را برای مسئله پیدا کنند ولی اگر به نتیجه نرسید آن وقت بهتر است که شکایت خود را در مراجع قضایی مطرح نماید.

در نهایت در صورتی که اقدامات فوق موثر نباشد شخص می تواند با مراجعه به دادگاه اقدام به شکایت از همسایه کند. در این مورد فرد ابتدا می بایست به دفتر خدمات قضایی مراجعه نموده و شکوائیه را خطاب به دادسرای عمومی و انقلاب تنظیم کند. همچنین در ضمن شکواییه باید به مدارکی مانند استشهادیه، صورتجلسه کلانتری، فیلم و فایل صوتی استناد نماید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این پرسش برای بیست و یکمین بار در سایت به نمایش گذاشته شده است.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با عنایت به توضیحات مذکور جهت اظهار نظر دقیق حقوقی موضوع مستلزم بررسی اسناد مدارک و اخذ اظهارات بیشتر می‌باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این سؤال برای بیست و دومین بار در سایت به نمایش گذاشته شده است.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

همکاران گرامی به کفایت راهنمایی نموده اند