مشاوره حقوقی رایگان - سرو صدای بچه و زن همسایه بالایی

بخدا دوساله دیونمون کردن بچهه همچنان میدوه خونه میلرزه سقفهای ما همه ترک خورده نصفه شب حالا نمیدونم پدره مادره یه چیزی میندازه رو کف مثل گوی بیلیارد ولی بزرگ تر باشه زنه وسواس داره همش در حال جارو برقی کشیدنه بعضی دیوارها کاذب هستن سر دسته جارو برقی رو محکم میزنن به دیوار خر خر روی پارگی جارو میکنن سه چهار بار مدیرو فرستادیم سه بار مادرم رفته دم خونشون سه چهار بار خودم رفتن بار آخری دیگه نزدیک بود یارو رو بزنم که همسایه ها و مادرم گرفتن منو و قصر در رفت مرتیکه بچش فکر میکنه اومدن ییلاق قشلاق اصلا فکر نمیکنن تو آپارتمان هستن یکی نیست بگه مردک تو که میدونی کره خراب انقد سر صدا دارن باید بیای طبقه پنجم بگیری یا عقلت نمیرسه بری همکف بخری آخر سر بد میزنمش

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ابتدا به پلیس 110 تماس بگیرید و صورتجلسه نمایید و سپس شکایت نمایید و

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید با عنوان مزاحمت از ایشان شکایت کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما باید خونه خود را عوض کنید قانونی نمیتونی کاریش بکنی

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با عنوان مزاحمت از ایشان شکایت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شاید بتوان تحت عنوان مزاحمت مطرح کرد اما رسیدگی ان به نتیجه مطلوب نمیرسد . چه بسا نتیجه عکس خواهد داشت

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تحت عنوان مزاحمت از ایشان شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت مزاحمت می توانید با عنوان مزاحمت شکایت کنید.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

تماس با پلیس 110 و صورتجلسه کردن مراتب سپس طرح شکابت کیفری مزاحمت از طریق دفاتر خدمات قضایی

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام ابتدا برای صورتجلسه به پلیس زنگ بزنید و سپس طرح دعوای مزاحمت کنید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

هرگز اینکار را نکنید کافی است تحت عنوان مزاحمت سکایت کنید تا رسیدگی شود

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام
کاربر گرامی درصورتی که میزان سرو صدا متعارف باشد اقدامی نمی توانید نمایید درغیراینصورت بدوا با 110 تماس گرفته و مراتب را صورتجلسه نمایید و با تهیه فیلم و ضبط صدا شهادت شهود تحت عنوان مزاحمت ملکی علیه ایشان طرح شکایت نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

تامین دلیل نمایید و به عنوان مزاحمت ملکی شکایت خود را با استشهادیه و شهادت شهود ثبت کنید.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. خشونت راه حل قضیه نیست و پشیمانی و عاقبت خوشی ندارد. سعی بفرمایید با همکاری مدیر ساختمان و هیئت مدیره همسایه را توجیه نمایند رعایت حال همسایگان را بنماید . صلح وسازش بهترین کار است. در نهایت می توانید به عنوان مزاحمت به دادسرای محل خود از طریق دفاتر خدمات قضایی طرح شکایت نمایید .

سمانه سبزی کار

سرکار خانم سمانه سبزی کار :

سلام ابتدا اظهارنامه بدید و بعدا اقدام قانونی

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ،،،،

مزاحمت از ایشان شکایت کنید

مرتضی مرادیان

جناب آقای مرتضی مرادیان:

سلام کنترل خودتونو حفظ کنین ، شمایه شکایت ایجادمزاحمت وممانعت ازحق به شورای حل اختلاف محل بدین.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید در خصوص مزاحمت شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود حتی المقدور کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید
وگرنه بدوا با110 تماس بگیرید و صورتجلسه نمایید
آنگاه طرح شکایت کنید.

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

واقعا فرهنگ آپارتمان نشینی باید داشته باشند و کار خاصی هم نمیشه کرد

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام با طرح شکایت ایجاد مزاحمت و تعهد محضری می توانید در آسایش خود را تا حدودی برقرار کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با 110 تماس گرفته صورتجلسه نمایید همچنین می توانید به استناد استشهادیه شکایت مزاحمت نمایید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

زدن مردم جرم است و توصيه نمي شود
مي توانيد ابتدا اظهارنامه رسمي دادگستري
براي مالك ارسال نماييد
و سپس در شوراي حل اختلاف محل طرح شكايت مزاحمت نماييد
و شهادت شهود و همسايه ها را ضميمه نماييد