مشاوره حقوقی رایگان - الزام به سند

شلام. بنده واحد در قولنامه واحد شمالی فروختم. طرف مقابل بعد از حکم الزام به سند که گرفت در اجرای احکام زمان اجرای واحد جنوبی به نامش انتقال دادن .. الانم سند واحد جنوبی گرفته. وقت اعتراض هم ندارم حکم یک سال پیش صادر شده به شرح قولنامه قطعی شده ولی اجرای احکام واحد جنوبی به نامش زده. بنده چه نوع شکایتی باید بکنم که به سند باطل کنم؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضوری از طریق شعبه پیگیری کنید و اعلام کنید که حکم اشتباهی اجرا شده است.
از طرفی اگر واحد جنوبی را به شخص دیگری فروخته اید خریدار می تواند دادخواست اعتراض ثالث اجرایی بدهد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست اعتراض ثالث را اقامه نمایید
و اگر نتیجه نگرفتید دادخواست اعاده دادرسی را مطرح نمایید

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

باسلام ماده 25 قانون اجرای احکام مدنی اعلام می دارد، هرگاه در جریان اجرای حکم اشکالی پیش آید، دادگاهی که حکم “تحت نظر” آن اجرا می شود، رفع اشکال می نماید بنابراین اعتراض خودتان به اشتباه اجرای احکام را اعلام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می توانید با توجه به مدارک خود دادخواست ابطال سند را مطرح کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
دادنامه و سایر مدارک پرونده باید بررسی شوند تا بتوان اظهار نظر دقیقی انجام داد

سمیرا رضایی

سمیرا رضایی :

سلام شما باید از طریق اجرای احکام عملیات اجرایی را به سابق برگردانید چون آنچه که اجرا شده بر خلاف دادنامه بوده است

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

با استناد به مبایعه‌نامه دادخواست ابطال سند ثبت نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
باید دادخواست اعتراض ثالث اجرایی تنظیم نمایید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

دادخواست ابطال سند و اعلام تخلف سر دفتر و یا شعبه( تحت شرایطی)

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نیاز به بررسی دارد
ابطال سند باید مطرح گرددو

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام مدارک ومستندات شما نیازمند بررسی است در صورت نیاز تماس بگیرید