مشاوره حقوقی رایگان - الزام به ابطال سند

با سلام. حدود 5 سال پیش پدرم برای دریافت وام، سند ملک نوساز خود را بدون تنظیم مبایعه نامه به نام یکی از بستگان کرد. اما اقساط را خودش پرداخت کرد. اما الان با گذشت سه سال از تسویه وام، آن فرد از انتقال سند به نام پدرم خودداری می کند. راه قانونی برای انتقال سند به نام خودش چیست؟ حتی فیش آب و برق هم به نام پدرم است. رسید پرداخت اقساط هم وجود دارد و ملک در طول این مدت در تصرف پدرم بوده است.

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با اثبات صوری بودن انتقال ابطال سند را بخواهید

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام به جهت صوری بودن، معامله و سند مالکیت صادره محکوم به بطلان است.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام اعلام بطلان معامله به جهت صوری بودن (بیع صوری شفاهی)

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول یک اظهارنامه براش ارسال کند بعد دادخواست بدهد.
برای تهیه متن اطهارنامه و دادخواست از طریق مشاوره تلفنی دادراه بامن تماس بگیرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بستگی به مستندات و مدارک طرفین دارد اصل بر صحت معاملات است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

این مسائلی که فرمودید دلیل مالکیت پدر شما نیست دلیل محکمه پسند نیاز است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر معامله صوری باشد میتواند دادخواست ابطال آن را دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست ابطال معامله صوری بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما ابتدا اظهارنامه ارسال نمایید
و سپس دادخواست ابطال اسناد
مالکیت به علت صوری بودن مطرح نمایید

با شرایطی خاص امکان اقامه دعوای کیفری خیانت در امانت وجود دارد اگر

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

با اثبات صوری بودن معامله بطلان معامله و ابطال سند را از دادگاه بخواهید البته موضوع بسیار فنی و تخصصی است پیشنهاد می شود از کمک وکیل دادگستری بهره ببرید
پوریا مجیدیانی وکیل پایه یک دادگستری

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

با اثبات صوری بودن معامله دادخواست ذ ابطال معامله را بدهید.البته به جهت حساس بودن پرونده بهتر است از وکیل کمک بگیرید

فاطمه زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

اظهارنامه و بعد دادخواست. البته طبق قانون ایشان مالک هست و بار اثبات صوری بودن بعهده شماست

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

طرح دعواي حقوقي توسط وكيل متخصص

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
اظهارنامه ارسال نمایید سپس به کمک وکیل شهرتان دادخواست متناسب دهید.

مرضیه صفدری

سرکار خانم مرضیه صفدری :

با سلام.
با مستندات معتبر باید صوری بودن معامله اثبات شود. باید مدارکتان بررسی شود.

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود دادخواست اعلام بطلان مطرح نمایید و دلایل محکمه پسند برای اثبات صوری بودن ارائه دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
باید اثبات شود که صوری بوده
چون پدر شما حال مالک نبست

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا اظهارنامه ای در این خصوص به ایشان ارسال و سپس دادخواست اثبات معامله صوری را تنظیم کنید

مراد حسن پور

جناب آقای مراد حسن پور:

سلام
بایستی در محکمه اثبات کنید که ثبت و انتقال سند ملک صرفا بابت وام بوده و هیچگونه عقدی صورت نگرفته است که خیلی سخته

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

دادخواست ابطال معامله صوری بدهید

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

به نظر باید دادخواست ابطال معامله صوری بدهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام با این اوصاف میتوانید نسبت به بطلان قرارداد و سند اقدام کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
با شهادت شهود صوری بودن انتقال را ثابت نمایید

محمود رجبی پور

جناب آقای محمود رجبی پور:

سلام. تصرف ومدارک پرداخت دال برمالکیت است. در صورت نیار تماس بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست ابطال سند رسمی را به ثبت برسانید .

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با اثبات صوری بودن نقل وانقال بطلان معامله وسند رسمی را بخواهید