مشاوره حقوقی رایگان - ابطال سند رسمی

ایا با قولنامه جعلی برای ملکی سند گرفتند و کپی قولنامه در اداره ثبت و اسناد هستش سند در1386 گرفتند اگر من کپی قولنامه هارا دارم از اداره ثبت و اسناد گرفتم ایا عمو های می توانند ادعا کنند اصل قولنامه موقعه گرفتن سند پاره کردم ایا قاضی مجبور می کنند اصل قولنامه را بیاورند؟

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

کپی برابر اصل شده اگر در اداره ثبت اسناد هست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام هر ادعایی را می‌توان مطرح کردمی‌بایست دلایل و مستندات بررسی شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
محتمل است
برای کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
بار اثبات ادعا به عهده شماست در عین حال قاضی از خوانده اصل سند را مطالبه خواهد نمود.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام شعبه را نمی‌توان ملزم به انجام کاری گرد و رویه دیگری دارد اگر اصل برگه ای در ادارات موجود باشد می‌توان از آن شعبه استعلام کرد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که نسبت به سند ادعای جعل شود اصل سند باید ارائه گردد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما می‌توانید درخواست دهید تا اصول اسناد ارائه گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله می توانند اصل مبایعه‌نامه را ارائه ندهند
خیر
شما باید ابتدا شکوائیه کیفری صحیح مطرح نمایید
و بعد دادخواست حقوقی اقامه نمایید