مشاوره حقوقی رایگان - خرید ماشین

من میخوام یه ماشین خریداری کنم و میخوام بدونم که در برگه ای که دستی قراره بین خریدارو فروشنده بنویسیم برای سلامت موتور و شاسی ها بعدا اگر مشکلی باشه میتونم کاری کنم یا نه؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بهتر است قبل از اقدام به معامله برگه کارشناسی و معاینه فنی اخذ کنید و بعد اقدام به

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

اصلاحیه ✓
و بعد اقدام به انعقاد قرارداد نمایید و حتما حق فسخ را در معامله لحاظ کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در قرارداد اعلام نمایید که در صورت وجود عیب در موتور خودرو یا داشتن رنگ یا .... قرارداد
توسط خریدار در مدت .... روز قابل فسخ میباشد و

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بله بهتر است برگه کارشناسی هم تهیه شود

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
میتوانید حق فسخ قرار دهید .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید مورد امضا دو طرف و شهود قرار گیرد. حداقل دو شاهد مرد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بهتر است نظریه کارشناس ضمیمه انعقاد قرارداد باشد

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی بدوا برگه کارشناسی اخذ و حق فسخ به استنادخیار عیب و تدلیس را لحاظ نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

شرط بذارید که در صورت احراز عدم سلامت موتور و شاسی ها و عدم انطباق شماره و .... خریدار حق فسخ و مطالبه خسارت دارد...

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اکر عیوبی باشد که مخفی بوده وشما مطلع نبودید بله امکان ان وکود دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام قولنامه خودرو بسیار مهم است چرا که بعد از هر مشکلی اگر به وجود بیاید این قولنامه و شرایط آن است که ملاک قرار می گیرد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

طلام
قبل از خرید خودرو را به کارشناس نشان دهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اول توسط کارشناس بررسی شود و اگر مشکلی نداشت قرارداد نوشته شود.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

حق فسخ در صورت معیوب بودن لحاظ نمایید

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

باسلام ابتدا برگه کارشناسی بگیرید تا از صحت موتور و شاسی ها مطمئن شودید همچنین در مبایعه نامه حق فسخ درصورت عیب موتور و شاسی ها را درج کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتونید شرط فسخ با قید مدت بگذارید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید با حضور کارشناس فنی و وکیل دادگستری انجام شود

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام در صورت امکان از خدمات وکلای دادگستری استفاده نمایید