مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو

با سلام. بنده از یک آشنا یک خودرو با 49 هزار کیلومتر کارکرد و بدون تصادف خریدم و یک گوشی موبایل نو به عنوان قسمتی از مبلغ خودرو و تعدادی چک به عنوان مابقی مبلغ به ایشان دادم و قرار شد تا بعد از کارشناسی برای قرارداد و سند اقدام کنیم و فردای آن روز وقتی به کارشناسی رفتم شاسی جلو و عقب ضربه خورده بود و کیلومتر واقعی خودرو 117هزار بود به فروشنده مراجعه کرده و خودرو را پس دادم پس از چند روز درگیری چک ها رو پس گرفتم ولی بعد از یک ماه الان میگه نصف پول گوشی رو بیشتر نمیدم مابقیش رو به عنوان کمیسیون معامله برمیدارم میخواستم بدونم میتونم شکایت کنم. فقط یک دست نویس بابت تحویل خودرو و چک ها رو که در وجه فروشنده و بابت خرید خودرو نوشته شده دارم البته برای تمام اینها چندین شاهد دارم چون معامله در حضور دیگران بوده است.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید جهت استرداد گوشی یا پول آن طرح دعوا کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود پیشنهاد می شود از,خدمات مشاوره استفاده کنید اما می توانید دادخواست استرداد دهید

مهدی نجف نژاد

جناب آقای مهدی نجف نژاد :

بله میتونید پس بگیرین ویا شکایت استرداد ثمن دادخواست دهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
با معرفی شهود طرح دعوا کنید

علیرضا عبادی

علیرضا عبادی :

سلام معامله اگر فسخ شده میبایست عوض رو برگردونه و نمیتونه گوشی رو نزد خودش نگه داره

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله می توانید دادخواست بدهید ولی اگر مبایعه نامه تنظیم نشده است باید ادعای خود را اثبات نمایید. و