مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن ثمن معامله خودرو

با سلام من یه خودرو خریدم که به گفته مالک و گفته کارشناس بی رنگ و از نظر فنی سالمه منم پول رو کامل پرداخت کردم فرداش خودرو رو به یک کرشناسی دیگه نشون دادم و معلوم شد ماشین چپی و تصادفی و روغن سوزی ام داره و معاینه فنی ام نداره و اون کارشناس قلابی بوده و برگه کارشناسی ام که داده بود رو فروشنده از داخل مدارک ها برداشته مبایعه نامه ام فقط روی یک کاغذ آچهار دستی نوشتیم و من و فروشنده امضا کردیم روز بعد به مالک برای مصالحه و برگرداندن خودرو تماس گرفتم که جواب نداد حالا میخوام ببینم میتونم شکایت کنم و پولم رو پس بگیرم

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام اگر از قبل کارشناسی شده است باید برگه کارشناسی به علاوه صحبت های شما را بررسی کنیم یک زمانی است که برگه کارشناسی صحت دارد ولی دقیق بررسی نشده و یک زمانی است برگه کارشناسی از اول صحت ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نگران نباشید راه برای شما وجود دارد تامین دلیل انجام دهید و سپس درخواست فسخ و مطالبه ضرر زیان خود را داشته باشید