مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد و پرداخت

سلام بنده خودرویی خریدم توی بانک 200میلیون پول شبا کردم به حساب پسر طرف و 75میلیون به پدرش چک دادم و وکالت ازپدرش گرفتم و قولنامه هم نوشته که 200 تومن از طریق شبا و 75 تومن چک به فلانی یعنی پدرش دادم اما الان دارم فسخ میکنم بخاطر اتاق تعویض میتونه بگه پول بحساب پسرم بوده و بحساب من نبوده بعد چهار ماه چون شبا بنام پسرش بوده و پسرش هم قولنامه را نوشته و امضا کرده و هم پدرش امضا کرده

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست فسخ و استرداد ثمن را به طرفین هر دو بدهید
هر چند که طرف قرارداد باید ثمن معامله را مسترد کند