مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله خودرو

سلام
4 ماهه پیش یک خودرو پراید مدل 83 خریداری کردم به قیمت 113 میلیون از شخص A

قولنامه نوشتیم ، فردا برای نقل و انتقالات رفتیم متوجه شدم شخص A خودرو رو به صورت قسطی از شخص B خریداری کرده به قیمت 80 میلیون  و الان به عنوان رابط مارو به فروشگاه متصل کرده که تسویه اقساطش رو به جای شخص A انجام بدیم ، انجام دادم و بعدش وکالت رو مستقیما از شخص B که ایشون هم ماشین رو وکالتی از شخص G خریده بودن گرفتم ، تایم وکالت که داشتن 3 ماهه بود که کامل به من منتقل کردن ، بعده 2 ماه که رفتم کارIای تعویض پلاک رو انجام بدم  گفتن که خودرو به علت پوسیدگی کف نقص ایمنی دارد و پلاک نمیشه ، و. باید از رده خارج بشه یا تعویض اتاق ، در صورتی که ماشین رو به قیمت ماشین سالم به من فروختن و خرید و فروش ماشینی که تعویض پلاک نمیشه خودش جرمه الان بعد از رفت و امد زیاد هرکاری کردم نتونستم پلاک بگیرم و تایم وکالتم هم تموم شده 1 ماهه و الان شخص G  میگه فک پلاک میکنم و پلاکم رو میخوام

حالا گیر کردم بینِ و ماشینی که تعویض پلاک نمیشه و من که ماشینی 113  میلیون خریدم تنها راه حلم اینه برم ماشین رو 30 میلیون از رده خارج کنم با 80 میلیون ضرر یا برم یک عالمه پول خرج تعویض اتاق کنم که اصلا ارزش ندارد
من باید چی کار کنم الان ، راهی واسه پس دادن خودرو به شخص A وجود داره که بتونم پولم رو پس بگیرم بعده این مدت؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

علیرضا تسلیم

جناب آقای علیرضا تسلیم :

سلام
مبایعه نامه شما با شخص aبایستی مطالعه شود.
توجه داشته باشید ممکن است معامله مذکور قابل ابطال باشد زیرا تسلیم مبیع به نحو اکمل صورت نگرفته و و امکان تعویض پلاک از توابع عقد بیع میباشد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام قرارداد می‌بایست مورد بررسی قرار بگیرد