مشاوره حقوقی رایگان - خرید ماشین

سلام. من یه ماشین میخوام بخرم طرف میگه ماشین برای یکی از دوستامه و گفته من بفروشم شما بیا پول و به حساب من بزن بعد از اینکه من قبول نکردم گفت صاحب ماشین یه وکالت فروش ماشین به تو میده و تو پول پرداخت کن الان میخوام بدونم وقتی من صاحب ماشین و ندیدم طرف میتونه با مشخصات من به من وکالت بده؟ و اگر وکالت درست باشه من باید چیکار کنم ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
بهتر با صاحب خودرو شخصا مذاکره نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
اصلا نخرید تماس بگیرید ایرادات را عرض کنم

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما فقط با شخصی که سند به نام ایشان است مبایعه نامه تنظیم نمایید و پول را هم به حساب همان شخص واریز نمایید

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

سلام امکان دادن وکالت بدون دیدن شما وجود دارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
به هیچ وجه انجام نشود

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله میتونه ، وکالت دادن نیاز به دیدن فرد نداره

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام ما به با چنین شرایطی توصیه نمی شود

فريبا  قلي زاده

فريبا قلي زاده :

با سلام ،امکان اعطای وکالت بدون دیدن شما وجود دارد ولی این کار به صلاح نیست بهتر است شخصا با مالک مذاکره کنید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بدون حضور شما می تواند وکالت بدهد ولی وکالت به تنهایی کافی نیست . شخص مالک خودرو باید مبایعه نامه امضا کند.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با سلام معامله با دارنده سند رسمی صورت گیرد.

نسرین عصیانی خوزانی

نسرین عصیانی خوزانی :

طرف میتونه یه وکالت بدون اینکه شما را ببینه به شما بده ولی شما اطمینان نکنید چون امکان جازنی افراد در دفاتر اسناد رسمی هست و ممکنه وکالت بعدا مشکلی پیش بیاره حتما حضورا مشورت بگیرید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام شمافقط باشخصی که سندویامبایعه نامه به نام اوست معامله نماییدوپول رابه حساب وی واریزنمایید

مهدی رحمانی

مهدی رحمانی :

سلام
اره برای وکالت نیاز به حضور وکیل نیست خود مالک میتونه وکالت بده .
وکالت رو استعلام بگیر اگه درست بود میتونی معامله رو انجام بدین

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

صرف وکالت دلیل معامله نیست و باید مبایعه نامه تنظیم گردد