مشاوره حقوقی رایگان - وکالت فروش

سلام خسته نباشین . پدرم فوت شده و ما خواهر برادرا همه به یکی از برادرمون وکالت تام دادیم برای فروش ماشین و‌کارهای اداری مربوط به گرفتن حق بیمه و گرفتن سیم کارتی که به اسم پدرم بوده و ربوده شده.یکی از خواهرا در شهر دیگه ای ساکنن و‌ایشون گفتن وکالت تام نمیدم و گفتن فقط وکالت فروش ماشین و کارهای اداری سیم کارت را وکالت میدهم.
ایشون دفترخونه مراجعه داشتن که مسئول دفترخانه گفتن اصل سند ماشین و برگه 19دارایی رو حتمابایدببینن و میگن باید به شهری که خواهرم ساکنه پست کنیم .؟
ایا قانونا ( وکالت فروش ماشین ) اصل سند رو میخواد برای وکالت ؟ یا درست راهنمایشون نکردن؟
ممنون میشم اگه توضیح بدین درباره وکالت فروش دادن روی تک تک متعلقات

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود می توانند وکالت دهید و مشخصات خودرو را لحاظ کنند