مشاوره حقوقی رایگان - جرم توهین به رهبر و تبلیغ علیه نظام

سلام برادر بنده ابان 98 یک ماه دستگیر شد با قید وثیقه ازاد شد.امسال پیامک اومد که پرونده از دادسرا به دادگاه انقلاب رفته.برای جرم توهین به رهبر و تبلیغ علیه نظام چه حکمی میدن؟؟امکانش هس بعد از سه سال حبس تعزیری بدن؟؟

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

به کانون وکلای دادگستری مراجعه تقاضای وکیل تسخیری کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

هنوز که نرفته دادگاه بره دادگاه بگه من این جرم را مرتکب نشدم و رهبر را خیلی دوست دارم!

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
توهین به رهبر فرزانه انقلاب جرم است و مجازات حبس دارد لذا می تواند از خود نیز دفاع کند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی به قاضی و سوابق کیفری برادرتان دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله در صورت اثبات جرم ، مجازات حبس خواهد داشت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق قانون مجازات تعیین می شود
مجازات حبس دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
مجازات جرم مذبور حبس است و میزان آن بستگی به نظر مقام قضایی رسیدگی کننده دارد ئلی احتمالا حبس تعزیری برای برادرتان تعیین گردد در صورت امکان یا وکیل بگیرید یا حتما یک لایحه دفاعیه با خودتان به جلسه ببرید

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

با توجه به ماده 514 قانون مجازات اسلامی مجازات حبس دارد . با مراجعه به دادگاه اظهار ندامت و پشیمانی کرده و طلب بخشش کنید
بهتر است وکیل داشته باشید

مصطفی زمان زاده

جناب آقای مصطفی زمان زاده:

بله مرحله دادگاه مهم ترین مرحله هست
جتما از حضور وکیل استفاده کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛؛
با توجه به ماده 514 قانون مجازات اسلامی بیان شده است هر فردی که به حضرت امام خمینی، بنیانگذار جمهوری اسلامی رضوان الله علیه و مقام معظم به گونه ای از انحا اهانت نماید به حبس شش ماه تا دو سال محکوم خواهد شد.
و ماده 27 قانون مطبوعات مصوب سال 64 و طرح اصلاحی سال 79 بدین صورت بیان میکند که هر زمان در نشریه ای به رهبر جمهوری اسلامی و یا مراجع مسلم تقلید اهانت شود، پروانه آن نشریه لغو و نویسنده مطلب و مدیر مسئول به محاکم صالحه معرفی و مجازات خواهند شد.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
جرم تبلیغ علیه نظام از جرایم علیه امنیت محسوب می شود و مشمول مرور زمان نیست لذا امکان صدور حکم حبس وجود دارد . توهین به رهبر بعد از 5 سال مشمول مرور زمان می شود . البته با دفاع مناسب می توان از تخفیفات و ارفاقات قانونی برخوردار شد .

سمانه بهرام بیگی

سرکار خانم سمانه بهرام بیگی:

سلام بله ممکن است محکوم شوند و لازم است از طریق وکیل دفاعیات خودشان را انجام دهند.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با مراجعه به دادگاه اظهار ندامت و پشیمانی کرده و طلب بخشش کنید بهتر است وکیل بگیربد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود متاسفانه امکان صدور حکم حبس برای نامبرده وجود دارد، حتی المقدور وکیل اختیار نمایید