مشاوره حقوقی رایگان - تبلیغ علیه نظام و توهین به رهبری

سلام من از طریق شعار نویسی به دو جرم بالا مرتکب شدم و خب آدم موجهی هستم و از گوشی اینجانب فیلمی در نیاورند و عضو گروهی نیستم حکم من چیه و آیا جزای نقدی محکوم میشم؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

مجازات قانونی آن حبس است اما موارد تخیف نیز درنظر گرفته میشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام نتیجه قابل پیش بینی نمی باشد

اما قضات محترم ما تا جایی که امکان داشته باشد رافت اسلامی را به خرج می دهد د اما مجازات حبس است ممکن است به جزای نقدی نیز محکوم شوید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر مجازات حبس دارد و بهتر است اظهار ندامت و پشیمانی همراه با صداقت داشته باشید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بله اگر سابقه ندارید
به کانون وکلای دادگستری مراجعه تقاضای وکیل تسخیری کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام مجازات حبس خواهید داشت
و ممکن است مشمول تخفیف مجازات بشوید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود احتمال حبس وجود دارد
وکیل دادگستری اختیار نمایید حتی المقدور،
یا لایحه تخصصی تنظیم گردد