مشاوره حقوقی رایگان - تبلیغ علیه نظام

سلام وقت بخیر من فقط یک ماه تبلیغ علیه نظام کردم در فضای مجازی. و دادگاه برام ابلاغیه زده که برم پیش قاضی . حالا من اون جلسه نبودم که برم چون پیامک ابلاغیه دیر اومد برام و نمیدونستم ‌ . بعد ابلاغیه من شده قرار نهایی دادسرا . اتهام هم زده تبلیغ علیه نظام. شما میدونید حکمم چی میشه ؟ و میشه کاری کرد که مجازات نشم ؟

پاسخ ها :

مجازات تبلیغ علیه نظام در فضای مجازی مجازات تبلیغ علیه نظام تبلیغ علیه نظام