مشاوره حقوقی رایگان - ابطال رأی داوری

سلام. بنده یکسال و دو ماه پیش قرارداد داوری نوشته و متعهد شدم که اگر دوستم بدهی خود را بعد دو ماه پرداخت نکرد بنده پرداخت کنم و سفته دادم بعد دو ماه دوستم و طلبکار طی دست نوشته ای با هم توافق کردند که بدهی قرض الحسنه بوده و خودش پرداخت میکنه بنده با اطلاع از این موضوع برای طلبکار اظهارنامه فرستادم که سفته رو پس بدهد و به داور هم پیام دادم که نتیجه رو به من خبر بدهد اصل طلب شصت میلیون بوده با بنده هشتاد میلیون قرارداد نوشتند و سفته گرفتند و بعد از یکسال داور حکم داده که باید پول رو پرداخت کنم هیچ شکایتی از بدهکار هم نکردند و فقط یک رسید واریز پول از بدهکار دارند لطفاً راهنمایی کنید چون توان گرفتن وکیل ندارم. ممنون.

پاسخ ها :

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام
شما ملزم به پرداخت هستید چون به نوعی از دوستتان ضمانت کردیددرنهایت باید شما علیه دوستتان طرح دعوا نماید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به رای داور اعتراض کنید تا دادگاه رسیدگی کند

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

اگر بدهکار پرداخت نکرده باشد شما باید پرداخت کنید واگر با توافق طرفین بدهی پرداخت شده وصول یک طلب از دو جا قانونی نیست به رای داور اعتراض کنید

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام موارد فوق را باید اثبات نمایید. توافق حاصله بین آنها باید ثابت شود و مدارک دال بر آن را ارایه نمایید. در غیر اینصورت محکوم به پرداخت هستید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

ابطال رای دوار شرایط خاصی دارد که یکی از آن ها انجام ندادن تشریفات داوری است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر ضمن قرارداد داوری مدت معین نشده داور باید ظرف 3 ماه رای صادر کند در غیر این صورت رای داور در محکم دادگستری قابل ابطال است.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
به رای داور اعتراض کنید و درخواست ابطال رای داوری را از طریق مراجع قضایی پیگیری نمایید

حسین منصورخاکی

جناب آقای حسین منصورخاکی :

سلام در مهلت 20 روز پس از ابلاغ رای داور
به طرفیت داور و سایر افراد دعوی ابطال رای داور را مطرح نمایید والا بر اساس رای داور اجرائیه صادر می شود.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به رای داور اعتراض کنید تا دادگاه رسیدگی کند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نسبت به رای داوری به استناد دست نوشته اعتراض نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت اظهارنظر حقوقی نیاز به بررسی جزئیات میباشد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی
به رأی داور اعتراض نمایید که دادگاه موضوع را رسیدگی نماید.

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی در صورت عدم پرداخت دوستتان ملزم به پرداخت می باشید ولیکن اگر از ایشان یکبار طلب دریافت و مجددا علیه اقدام نموده اند به رای داور اعتراض و یا ابطال رای داوری را بخواهید.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

ضمانت نموده ايد بايد پرداخت نماييد

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

مطالبه وجه از دوستتون می توانید بکنید و سفته ها را نیز استرداد کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
موضوع مطروحه نیاز مبرم به اخذ وکیل دارد.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

دادخواست ابطال رای داور بعد از ابلاغ حتما مطرح شود

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

اگر رسید فی مابین طلبکار و دوست خود را دارید درخواست ابطال رای داور کنید

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

باید بابت این موضوع تماس حاصل کنین مفصل می باشد