مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست ابطال رای داوری

سلام بنده مستاجر هستم رای داوری از دادگاه ابلاغ شده که باید تخلیه کنم و جریمه هم بدم بنده دادخواست ابطال دادم و برای 1401/06/02 وقت دادگاه به بنده ابلاغ شده اما دو روز قبل از همان دادگاه برای رای داور اجراییه بر محکومیت بنده صادر شده و 10 روز فرصت داده شده است در حالیکه هنوز وقت دادرسی برای ابطال رای داور نرسیده

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام حکم داور با صدور و ابلاغ لازم‌الاجراست و درخواست ابطال اجرای رای را متوقف نمی کند .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام حضورا به اجرای احکام مراجعه و اعلام نمایید که دادخواست ابطال رای داور را اقامه کرده اید و دادخواست هم پذیرفته شده است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق شعبه دادگاه که پرونده مطرح است پیگیری کنید.
مراتب را به شعبه اجرای احکام نیز می توانید اعلام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این خصوص شما می‌بایست به واحد اجرای احکام مراجعه کنید و طی لایحه‌ای اعلام نمایید که دادخواست ابطال رای داور را ثبت کرده‌اید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام باید درخواست توقف اجرای رای داور میدادید همراه با ابطال رای داور

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

درخواست توقف عملیات اجرایی بر اساس دادخواست مبنی بر ابطال رای داوری را به شعبه اجرای احکام دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

رای داوری بعد از ابلاغ قابل اجراست و دادخواست ابطال مانع عدم اجرای آن نیست شما باید همراه دادخواست دستور موقت توقف اجرای رای را میخواستید الان به دفتر اجرای شعبه مراجعه کنید و از آنجا پیگیری کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام بهتر است به شعبه اجرای احکام مراجعه نمایید

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

ماده 493 - اعتراض به رای داور مانع اجرای آن نیست، مگر آنکه دلایل اعتراض قوی باشد. دراین صورت دادگاه قرار «توقف منع اجرای» آن را تا پایان رسیدگی به اعتراض و صدور حکم قطعی صادر می نماید و در صورت اقتضاء تامین مناسب نیز از معترض اخذ خواهد شد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دادخواست ابطال مانع اجرای آن نمی باشد مگر با دلائل قوی و اخذ تامین مناسب

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از شعبه تقاضای توقف اجرا تا زمان رسیدگی به دادخواست خود را مطرح کنید