مشاوره حقوقی رایگان - ابطال رای داوری

با سلام. اگر 8 ماه بعد از ابلاغ رای داور توسط کارشناس محاسبات داوری دچار اشتباه شده باشد یعنی مبلغ محاسبه از 500 به 300 کاهش پیدا کرده باشد.با توجه با اتمام اعتراض و ابطال رای داوری آیا راهی برای شکایت از این موضوع وجود دارد

پاسخ ها :

علی اکبر محمدی قلعه نی

جناب آقای علی اکبر محمدی قلعه نی :

سلام وقت بخیر
در فرض سوال مطرح شده متاسفانه اعتراض به رأی داور باید در ظرف بیست روز انجام گیرد در غیر اینصورت مورد پذیرش واقع نمی شود.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم مهلت 20 روزه جهت اعتراض به رای داور وجود دارد بعد از آن پذیرفته نمی‌شود

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

میتوانید دادخواست ابطال رای داور بدهید

سید سعید موسوی

جناب آقای سید سعید موسوی :

با سلام
میتوانید اصلاح رای داور را تقاضا بنمایید.

مجتبی کریمی سجزی

جناب آقای مجتبی کریمی سجزی :

امکان ابطال یا تصحیح رای وجود ندارد ولی امکان مطالبه خسارت از داور و کارشناس هسن

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام، در صورت عدم اجرا میتولنید درخواست اصلاح رای بدهید