مشاوره حقوقی رایگان - ابطال رای داور

با سلام
آیا بعد از پنج ماه که رای داوری صادر گردیده و اینکه هیچ درخواستی برای ابطال رای داده نشده و رای هم اجرا نکرده دادخواست اجرای رای به دادگاه شده دادگاه هم دستور اجرا داده و پرونده مختومه شده و اجراییه صادر شده و بعد از گذشت 25 روز از ابلاغ اجراییه خوانده در دادخواستی دیگر درخواست ابطال رای داور رو داده آیا پذیرفته هست این دادخواست
لازم به ذکر هست که خوانده قبلا در لایحه ای رای رو پذیرفته است با این وجود درخواست ابطال رو داده.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از ابلاغ رای داوری ظرف 20 باید دادخواست ابطال داده بشه.
با این توضیحات دادخواست ابطال نتیجه ای نخواهد داشت

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات مذکور به نظر قابل ابطال نخواهد بود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر ایشان در مهلت قانونی اعتراض نکرده

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

معمولا خیر ولی بازهم بنظر دادگاه بستگی دارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود .
بنظر قابل نمی باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

تصحیح می کنم قابل ابطال نمی باشد

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با درود. اگر شکایت از رای داور خارج از مهلت باشد که با قرار رد پرونده بسته می شود. و اگر در مهلت باشد رسیدگی میشود اما به هر حال دادگاه وارد اصل موضوع نمی شود و فقط از جهت صحت جریان رسیدگی مرجع داوری بررسی می کند و اگر تشریفات رای داور درست باشد با هر متن و ماهیتی دادگاه تاییدش میکند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

خیر موضوع شما نیاز به گفت و گو دارد لذا از طریق پنل مشاوره با من تماس بگیرسد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر
چون مهلت اعتراض به رای داور ، تمام شده ، دادخواست رد خواهد شد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام با این اوصاف اعتراض قانونا اثری ندارد

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

علی القاعده خیر مگر برای دادخواست ابطال خارج از مهلت عذر موجه اعلام نماید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

خیر چون مهلت اعتراض به رای داور ، تمام شده ، دادخواست رد خواهد شد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر ابلاغ رای درست صورت گرفته است ، از تاریخ ابلاغ 20 روز وقت اعتراض داشته والا دادخواست اش رد میشود

محمدمهدی تقوی

جناب آقای محمدمهدی تقوی :

باسلام. درخواست ابطال رای داور بعد از انقضای مدت 20 روز از تاریخ ابلاغ رای داوری پذیرفته نیست.