مشاوره حقوقی رایگان - داوری اتاق تعاون

با سلام طبق قرارداد فیمابین بنده بعنوان عضو و تعاونی مسکن قراردادی وجود دارد که در آن مقرر شده در زمان اختلاف به داوری اتاق تعاون مراجعه شود حالا طبق همان قرارداد تعاونی پروژه را تمام شده اعلام کرده و تشکیل مجمع داده و جهت محاسبه بهای تمام شده طبق اساسنامه از هیئت 3 نفره از کارشناسان رسمی دادگستری دعوت کرده و با پرداخت هزینه طبق مصوبه تعاونی اقدام به محاسبه بهایی تمام شده کارهای تمام شده و کارهایی جزیی مانده نموده و طبق نظر ایشان اعلام بدهی جهت تسویه و تحویل واحد نموده است و همچنین ضمن تسویه نهایی مبلغی هم از بابت هزینه تنظیم سند از اعضا دریافت کرده است و واحدها را تحویل داده که 2 سال است اعضا در واحد خود زندگی می کنند بعد از 2 سال تعاونی دوباره تشکیل مجمع عمومی داده مبلغ هنگفتی را مطالبه می کند باستناد مصوبه دو سال بعد تحویل نهایی و شکایت به اتاق داوری برده است رای داوری بنظر شما چی می تواند باشد در صورت تخلف از قانون در صدور رای روش ابطال رای داوری چیست ممنون از زحمتاتان

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

نمیتوان در مورد نحوه صدور رای نظری دادجهت پاسخ نیاز به مطالعه پرونده می باشد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

رای داور قابل پیش‌بینی نیست شما با وکیل مشورت کنید تا دفاعیات مناسب ارائه دهید و فرصت را از دست ندهید چرا که رای داوری قطعی و لازم‌الاجراست و تنها به ندرت در موارد محدودی قابل نقض است لذا ریسک نکنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

ممکنه به ضرر شما باشد و پروسه اعتراض به رای داوری طولانیه که توضیح آن در این مقال نمیگنجه

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

نيازمند بررسي اسناد و راي داوري است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
برای اظهارنظر قطعی باید رای اصداری مورد مطالعه و برسی قرار بگیرد