مشاوره حقوقی رایگان - در خصوص حیاط مشاع و استفاده از ان

سلام. ساختمان 2 طبقه هستیم،ما طبقه همکف ، ساختمان ی درب شمالی داره ک وارد راه پله میشه برای تردد 2 واحد و پشت بام،و یک در ماشین خور در قسمت جنوبی از داخل کوچه.
و درب واحد ما مستقیم ب حیاط باز میشه و پنجره رو ب حیاط،ایا طبقه بالا برای استفاده از حیاط میتواند هر وقت ک‌بخواهد تردد کند،یا باید با هماهنگی باشد،
چون در بحیاط مستقیم به خانه دید دارد

پاسخ ها :

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام دقیقا متوجه وضعیت حیاط نشدم اما به نظر نمی رسد که همسایه مشکلی برای تردد داشته باشند

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام حیاط جزو مشاعات میباشد و میتواند هرموقه که بخواهد استفاده نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله میتواند در هر زمان تردد نماید ولی تردد همسایه نباید باعث مزاحمت سایر همسایه ها بشود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله تمامی مالکین می‌توانند استفاده کنند ولی در حد متعارف و بدون مزاحمت برای شما

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه حیاط عمومی است همه مالکین حق رفت و آمد دارند

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
با توجه به مشاع بودن حیاط نیاز به اجازه نیست .

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی در صورت مشاعی بودن حیاط هر دو واحد امکان استفاده از حیاط را بنحو یکسان دارند