مشاوره حقوقی رایگان - حد متعارف استفاده از حیاط مشاعی

بنده ساکن طبقه اول یک آپارتمان 2 طبقه هستم.حیاط که مشاع هم هست فقط از راه کوچه و طبقه همکف دسترسی دارد بنابراین ما تردد و استفاده ای ندا یم.پارکینگ طبقه همکف نیز طبق سند در حیاط قرار دارد.سوال بنده اینجاست که چون ساکن طبقه همکف رفت و آمد و مهمانی زیادی دارند و تمام رفت و آمدشان از حیاط و توام با سر و صدا است ، همچنین در حیاط میز و صندلی گذاشته اند و بعضی اوقات با میهمانانشان برای سیگار و قلیان به حیاط می آیند،آیا بنده حق اعتراض دارم؟اصولا حد متعارف و مجاز استفاده از حیاط چگونه است؟
حتی بدون وجود میز و صندلی اجازه حضور و دورهمی در حیاط را دارند؟
تشکر

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر دور همی یا هر گونه عمل ایشان به شما زیانی وارد میکند حق اعتراض به دادگاه را دارید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام

ماده 132 قانون مدنی - کسی نمی تواند در ملک خود تصرفی کند که مستلزم تضرر همسایه شود مگر تصرفی که بقدر متعارف و برای رفع حاجت یارفع ضرر از خود باشد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مزاحمتی برای شما ایجاد می کنند می توانید شکایت کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله می توانید در خصوص مزاحمت شکایت کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر تخلفی یا
جرمی که باعث ضرر به شما بشود انجام نشده است
ایشان حق استفاده از حیاط را خواهد داشت
شما هم میتوانید از حیاط استفاده نمایید

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام بله می توانید در خصوص مزاحمت شکایت کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

فاقد وصف مجرمانه است و می توانید در حیاط مشاعی استفاده نمایید