مشاوره حقوقی رایگان - حیاط مشاع

با سلام. یک ساختمان دو طبقه که شامل همکف و طبقه بالا با حیاط مشاع بوده الان من طبقه بالا رو خریدم مالک توی قولنامه گفته به اندازه پارکینگ جدا میکنم و بهت میدهم الان دیوار کشی کرده به اندازه چهار متر طول داده که ماشین جا نمیشود داخل حیاط ، الان من چی کار میتوانم بکنم ؟ میتونم دیوار رو خراب کنم و از حیاط استفاده کنم ممنون

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که در قرارداد قید نموده باشد که به اندازه یک ماشین جا می‌دهد الان ملزم به انجام تعهد است بهتر است در این خصوص جهت مشاوره تکمیلی از طریق دادراه با بنده تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق قرارداد باید عمل بشه.
بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

البته خودتان تخریب نکنید شکایت ممانعت از حق کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
حیاط جز مشاعات است و فروشنده نمی تواند قسمتی از حیاط را به صورت اختصاصی به شما منتقل نماید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
متن مبایعه نامه نیازمند بررسی است در هر صورت اقدام فروشنده قانونی نیست و تخریب دیوار از ناحیه شما نیز صحیح نیست اقدام به طرح دادخواست با عنوان الزام به انجام تعهد ابتدایی ترین گزینه پیش رو است.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حیاط جز مشاعات است و قابل فروش نیست مگر با اذن تمام مالکین مشاعی

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مالک بایستی طبق تعهدات مندرج در قولنامه عمل نماید و اگر به تعهدات عمل نکرد دادخواست به خواسته الزام به ایفای تعهد را از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.
در نظر داشته باشید که رأساً نسبت به تخریب دیوار اقدام ننمائید و توصیه اکید بر این است که این مسأله را کدخدامنشانه فیصله دهید.