مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از حیاط مشاع

با سلام منزل ما طبقه ی هم کف هست کلا ساختمان 4طبقه تک واحدی بدون پارکینگ و انباری هست یک حیاط داره که فقط از منزل واحد اول که ما در آن زندگی میکنیم راه داره چون حیاط هم کف با ساختمان هست و سرتاسر خونه پنجره ی قدی داره اگر از درب حیاط وارد بشویم کل خونه ی ما دیده میشه و اینکه ساختمان 20سال ساخت هست ده سال پیش کسی که ما از ایشان خانه را خریدیم به شهرداری پول داده و انباری در حیاط ساخته بود و در بنچاق قید شده بود 7متر انباری برای طبقه اول حالا الان طبقه ی چهارم ادعا داره میخوادتوی حیاط انباری بسازه اگر ما مخالفت کنیم آیا اجازه داره این کار رو بکنه باتوجه به اینکه امنیت خونه ی ما میاد پایین و بسیار خونمون به حیاط مشرف هست؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر حیاط جز مشاعات است

و طبق قانون تصرف در مشاعات باید با موافقت تمام مالکان باشد و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نمی تواند بدون اجازه تمام مالکین در حیاط ساخت و ساز کند.