مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از حیاط مشاع

سلام خسته نباشید ، من به همراه برادرم یک زمینی را مشترکاً خریداری کردیم و یک ساختمان 2 و نیم طبقه مجوز گرفته و ساختیم. طبقه نیم و پارکینگ به صورت مساوی و طبقه اول به برادرم و طبقه دوم هم برای من به توافق رسیدیم . راه ورود ما به حیاط هم از ورودی پارکینگ و هم از درب انتهایی طبقه نیم که به پارکینگ وصل می شد بوده، من بعداً این پارکینگ رو به برادرم بخشیدم ولی راه ورود ما به حیاط که مشاع هست فقط از گذر از پارکینگ هست. آیا ایشان می تواند مانع ورود ما از پارکینگ به حیاط بشود یا نه ؟ با تشکر

پاسخ ها :

حسين  درستكار

حسين درستكار :

سلام، ورود خودرویی به حیاط مشاع خیر، اما تردد انسانی از هر دو مسیر ممکن است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
در صورتیکه حق عبورمسبوق به سابقه دارید یا توافق نمودید خیر