مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

با سلام و خسته نباشید
ببخشید شوهرم به مدت یکسال یه خانمی رو صیغه کرده و من میخام مهریه مو ببخشم و حق طلاق و بگیرم . میخام بدونم چقدر زمان می‌بره ازش جدا شم .

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام و احترام
١- كانون خانوادگي را سعي نماييد حفظ بفرماييد و مدت صيغه موقتي است و مرد خويش را با زندگي آشتي دهيد
٢- در صورت نبود هيچ راهكاري طلاق توافقي
سريع است و بايد در كلاس ها و جلسات مشاوره خانوادگي شركت نماييد
٣- بخشيدن مهريه و طلاق در وهله اول پيشنهاد مناسبي براي شما نيست

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

طلاق توافقی فوقش 4 ماه اما اگر بچه دارید به خاطر بچه هات گذشتش کن بره جدا شه از اون خانم ولی نصف مهریه ات را هم به شما پرداخت کند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر به شما وکالت طلاق بدهد یکماه تا دوماه

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

زمان مشخصی ندارد مراحل طلاق توافقی بعد از گذشت مدت زمان مشاوره 45 روزه بهزیستی زمان طولانی نیست. بستگی به پیگیری شما دارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

طلاق توافقی نزدیک دوماه زمان می برد

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام نمیتوان زمان دقیقی اعلام کرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
همواره طول مدت دادرسی بسته به شعبه رسیدگی کننده دارد.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

وکیل بگیرید یکی دوماه خودتون حدود شش ماه یا بیشتر

فرزانه سحرخیزان

سرکار خانم فرزانه سحرخیزان :

اول توافق کنید با همسرتون که رضایت بده به طلاق بعد اقدام کنید این کوتاهترین زمان را میبره

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
حق طلاق با مرد است و قابل انتقال نیست.
وکالت در طلاق باید احتیاط کنید و وکالتی بگیرید که خواسته شما را داشته باشد و جزییات ان نیازمند گفتگو است.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر طلاق توافقی باشد مدت زیادی طول نمی کشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر توافقی بخواهیدطلاق بگیرید با احتساب مشاوره ها یک ماه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در صورت داشتن وکالت در
طلاق ، در حدود دو ماه حکم
طلاق صادر خواهد شد

ولی بخشیدن مهریه اشتباه است

و شما بدون بذل مهریه و به
علت ازدواج زوج بدون موافقت زوجه ، طبق شرط مقرر در عقدنامه میتوانید طلاق بگیرید و دادگاه حکم طلاق را صادر خواهد کرد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

زمان قابل پیش بینی نیست بستگی به شلوغی شعبه و...دارد اما با توجه به وکالت در طلاق پروسه راحتی است.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
نهایتا یکسال در صورتی که توافقی نباشد و وکالتی از همسرتان نداشته باشید