مشاوره حقوقی رایگان - اگر زن به وسیله دادگاه ناشزه اعلام شود و مرد همسر دوم اختیار کند آیا زن اول میتواند طلاق بگیرد

سلام اگر زن از سوی دادگاه ناشزه اعلام شود و مرد همسر دوم اختیار کند، آیا زن اول میتواند به واسطه حقی که در سند ازدواج هست که نوشته در صورت ازدواج مجدد زوج زوجه میتواند طلاق بگیرد ؟؟؟ یا چون زن اول ناشزه هست این حقش از بین میرود و اگر مرد ازدواج مجدد کند نمیتواند طلاق بگیرد تا مرد طلاقش ندهد ؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

به واسطه اینکه به جهت عدم تمکین و به تجویز دادگاه ازدواج دوم صورت گرفته از این شرط ضمن عقد نمی تواندداستنفاده کند مگر با اثبات عسر و حرج

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام خیر نمیتواند به استناد بند مذکور طلاق بگیرد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

خیر با استناد به این بند نمیتوانید طلاق بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر ولی در برخی دادگاهها بعد از گذشت چند سال و با اثبات عسر و حرج خانم رای طلاق میدهند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام چون عامل ازدواج مجدد نشوز زن بوده و ازدواج دوم با حکم دادگاه انجام شده ، حق طلاق ایجاد نمیشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام خیر با استناد به این بند نمیتوانید طلاق بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر با این شرایط نمی توانید دادخواست طلاق بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
چون ازدواج با اذن دادگاه بوده است موجبی برای طلاق نیست