مشاوره حقوقی رایگان - تمکین

سلام ، من بهمن ماه متوجه خیانت شوهرم شدم ، و 29 فروردین بهش گفتم که می دونم داره چکار میکنه و اونم انکار نکرد ، من 30 فروردین از منزل خارج شدم و ایشون 30 فروردین خانم رو صیغه کردن ، دو ماه بعد حکم نفقه برای ایشون رفت و ایشون برای من عدم تمکین فرستادن ، دو هفته پیش از ایشون بابت رابطه نامشروع شکایت کردم و ایشون صیغه نامه رو آوردن دادگاه ، و حکم داده شد که ایشون و اون خانم صیغه هم هستن ، فردای دادگاه رفتن واسه من الزام به تمکین زدن ، منم درخواست جلسه های مشاوره و بعد از اون درخواست طلاق رو دادم ، این آقا با وجود اینکه ثابت شده بدون اجازه من اون خانم رو صیغه کرده و من صیغه نامه رو دارم ، ممکن داخل دادگاه من ناشزه مشخص شم و اون حق طلاق بابت ازدواج موقتشون از من گرفته شه ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده شما با توجه به شرط ضمن عقد می توانید طلاق بگیرید و مهریه و سایر حقوق مالی خود را مطالبه کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر
با توجه به اینکه زوج همسر دوم
اختیار کرده است اگر شما به صورت دقیق مستندات و دلایل خود را به دادگاه ارائه نمایید و لایحه دفاعیه تخصصی تنظیم نمایید ناشزه محسوب نخواهید شد
و زوج مکلف است که نفقه زوجه را پرداخت نماید

و طبق شروط مندرج در عقدنامه نکاح ، اگر زوج بدون موافقت زوجه ، همسر دوم اختیار نماید زوجه میتواند دادخواست طلاق اقامه نماید
و ...

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ازدواج مجدد زوج بدون اذن همسر اول و دادگاه برای زوجه حق طلاق ایجاد می‌کند
تا زمانی که زوجه ناشزه محسوب نشده مستحق نفقه میباشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

در صورتی که زوج بدون رضایت کتبی زوجه ازدواج نماید گوجه می‌تواند درخواست طلاق بدهد نفقه تا زمانی که ناشر ضع بودن ایشان اثبات نشده تعلق می‌گیرد

سجاد  كريمي

جناب آقای سجاد كريمي :

با سلام ،خیر، ازدواج مجدد بدون رضایت همسر اول موجب ایجاد حق طلاق برای زوجه میگردد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بر اساس شرط ضمن عقد میتوانید اقدام برای مهریه و دیگر خقوق مالی کنید و سپس طلاق بگیرید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

حق طلاق شما به قوت خودش باقیست نگران آن نباشید چون بدون اجازه شما اقدام به ازدواج مجدد کرده است در خصوص تمکین شما اعلام نمایید که مقدمات تمکین شامل تهیه مسکن مستقل و همچنین وسایل و اسباب زندگی توسط ایشان فراهم گردد البته با رعایت سلسله مراتب و اولویت بندی این کار را انجام دهید

یک وکیل

با توجه به ازدواج دوم همسر بدون اجازه شما واحراز آن شما میتوانید به استناد قانون وعقد نامه درخواست صدور حکم طلاق یا گواهی عدم امکان را از دادگاه بخواهید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

طبق قوانین موجود و حکم شرع هر مردی می تواند تعداد چهار زن دایم و بدون تعداد زن صیغه ایی داشته باشد و اگر بطریق شرعی عقد انجام گرفته باشد رابطه نامشروع محسوب نمیشود و مقدمه امر واجب نیز واجب است و نیاز به اخذ اذن از همسر اول نیز یک امر شرعی و اسلامی صرف نیست و این اخذ رصایت از همسر اول قانون موضوعه اخیر و صرفا در خصوص انجام عقد دایم است چرا که عقد دایم جهت تشکیل خانواده و تسلسل نسل و ... بوده و برعکس عقد موقت یا متعه ویا همان صیغه صرفا برای تمتع و ....است .

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

با سلام ، بهتر است در پرونده تمکین اعلام نمایید مقدمات تمکین فراهم گردد تا نسبت به تمکین اقدام گردد، از طرفی با توجه به اینکه ازدواج همسرتان بدون اذن شما صورت گرفته با داشتن حق طلاق امکان درخواست طلاق را دارید