مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج مجدد و ایجاد حق طلاق

با عرض سلام و خسته نباشید.
ببخشید میخواستم بپرسم اگر اقا با حکم دادگاه به دلیل نشوز زن اقدام به ازدواج مجدد بکند همسر اول میتواند با استناد به اینکه زوج با رای دادگاه ازدواج مجدد نموده است خود را مطلقه نماید؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر
زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

از انجا که ازدواج مجدد به حکم دادگاه و در نتیجه عدم تمکین زوجه بوده است برای وی حق طلاق ایجاد نمی کند.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

این مافی نیست . باید عسر و حرج از سوی زوجه به اثبات برسد و یا اینکه زوج اعتیاد داشته و یا سابقه محکومیت کیفری و ... داشته باشد