مشاوره حقوقی رایگان - حق طلاق

باسلام،شوهرم خانمی رو صیغه کرده بود الان جداشده خواستم بپرسم الان با داشتن عکس از نامه جدایی اونا من میتونم حق طلاق بگیرم چون ازدواج مجدد مرد باعث میشه زن خودش بتونه طلاق بگیره چون یکی از شروط دوازده گانه ضمن عقد ولی الان اینا جداشدن

پاسخ ها :

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام بله می توانید فقط باید آن خان را هم بعنوان خوانده استظهاری به دعوا بخوانید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون و طبق شروط مفرر
در عقدنامه اگر زوج بدون اجازه و موافقت زوجه ، ازدواج مجدد نماید ( هم عقد دائم و هم عقد موقت ) زوجه میتواند دادخواست طلاق را طبق شروط مقرر در عقدنامه اقامه نماید
و حکم طلاق صادر خواهد شد

و زوجه میتواند مهریه را هم مطالبه نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می توانید اقدام نمایید و در صورت نیاز وکیل بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما تکراری است و قبلا پاسخ داده شده