مشاوره حقوقی رایگان - طلاق یطرفه بخاطر ازدواج مجدد آقا

سلام وقت بخیر
اگر آقایی بخاطر عدم تمکین همسر اولش ،اجازه ازدواج مجدد از دادگاه گرفته باشه و ازدواج مجددهم کرده باشه. ولی همچنان همسر اولش طلاق نداده و ایشون در حال گرفتن مهریه هستن.
حالا بعد از گذشت یکسال آیا اون همسر اول میتونه بخاطر ازدواج آقا، دادخواست طلاق یطرفه بده؟؟؟
ایشون میخان همچنان مهریشون بگیرن.
و اینکه اگر میتونن اینکار بکنن، حداقل چقد زمان میبره تا حکم دریافت کنن؟؟
ممنون

پاسخ ها :

مهدي  رمضانعلي

جناب آقای مهدي رمضانعلي :

سلام.دادخواست طلاق به استناد ازدواج زوج خیر ولی امکان طرح دادخواست به استناد دیگر موارد و مواد قانونی و شروط سنددنکاحیه بله

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیر نمی تواند به استناد ازدواج مجدد شما درخواست طلاق بدهد مگر تحت موارد دیگری اقدام نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله زوجه باید دادخواست طلاق یکطرفه ، به علت عسر و حرج و شروط مقرر در عقد نامه را اقامه نماید و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

خیر نمی تواند به استناد ازدواج مجدد شما درخواست طلاق بدهد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با استناد به ازدواج زوج خیر ولی به سبب عسرو حرج امکان طلاق هست مهریه هم تحتهر شرایطی حق شماست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اگر همچنان دارای ابهام می باشید می توانید از پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید