مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از پشت بام

سلام همسایه ما در حال ساخت و ساز هستن و بدون اجازه ما از پشت بام استفاده میکنن چطور میتونیم ممانعت کنیم ؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

تامین دلیل و دادخواست رفع مزاحمت بعد از اعطا اظهارنامه می تواند کارساز باشد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

مدیر ساختمان اخطار دهد بعد اظهارنامه بعد تامین دلیل و برآورد خسارات بعد دادخواست مطالبه جبران خسارات

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می بایست ابتدا با پلیس تماس بگیرید صورتجلسه نمایید و بعد از آن چه شخصی توسط وکیل شکایت کند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق مدیر ساختمان اقدام نمایید یا اظهارنامه ارسال نمایید. ودر صورت عدم توجه شکایت مطرح کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است دوستانه با همسایه خود رفتار کنید و تا حد ممکن همکاری داشته باشید.
به هر حال بدون اجازه شما حق رفت و آمد از پشت بام شما را ندارد و در صورت مزاحمت می توانید با 110 تماس بگیرید و صورتجلسه کنید و سپس با عنوان مزاحمت شکایت کنید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ابتدا تامین دلیل بدهید و سپس دادخواست رفع مزاحمت و تصرف مازاد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا اظهارنامه دهید تا بررسی شود اگر پاسخی دریافت نکردید دادخواست رفع ممانعت از حق دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید
کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام ارسال اظهارنامه و سپس طرح شکایت مزاحمت

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .بدوا اظهارنامه بعد تامین دلیل و برآورد خسارات بعد دادخواست مطالبه جبران خسارات

سید سجاد رزاقی موسوی

جناب آقای سید سجاد رزاقی موسوی:

سلام از طریق دفترخدمات قضایی دادخواست مزاحمت اقدام بفرمایید.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛
اقداماتی که میتوانید در این خصوص انجام دهید :
ابتدا اظهارنامه دهید
سپس دادخواست تأمین دلیل بدهید
و بعدش دادخواست رفع تصرف و ممانعت از حق را
از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت و پیگیری نمایید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با سلام ابتدا ارسال اظهار نامه نمایید و‌در صورت عدم‌توجه شکایت مزاحمت نمایید

حمیده پیراسته

سرکار خانم حمیده پیراسته :

ابتدا تامین دلیل از شورا اقدام و پس از اظهار نظر کارشناس و از طریق اظهارنامه و صورتجلسه کلانتری اقدام به دعوی مناسب مزاحمت و یا ممانعت از حق نمایید

طیبه برزگربفرویی

سرکار خانم طیبه برزگربفرویی :

با گزارش پلیس 110 و استشهادیه تنظیمی که دو شاهد امضا نمایند از دادسرا شکایت کیفری نمایید

الهه حسینی

الهه حسینی :

باسلام
دعواي مزاحمت مطرح نماييد

نجات علی پور

جناب آقای نجات علی پور :

سلام دادخواست رفع مزاحمت همراه با دستور موقت باید مطرح کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

چنین حقی برای ایشان متصور نیست شما باید اول اظهار نامه دهید و بعد شکایت بابت مزاحمت

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

پشت بام مشاع است و باید از قبل با همسایه ها هماهنگ میکردند

عبدالصمد محمدی مقدم

جناب آقای عبدالصمد محمدی مقدم :

عمل همسایه بدون رضایت شما خلاف قانون است با مراجعه به دادگاه حقوقی تقاضای منع استفاده همسایه را بنمایید.

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

اظهارنامه ارسال کرده و سپس دادخواست بدهید