مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت هزینه مشاعات ساختمان

با درود
در یک آپارتمان 7 واحدی، دو واحد دارای پارکینگ و انباری نمی باشند. پنج واحد دارای پارکینگ و انباری هستند. آیا درب پارکینگ جزو مشاعات می باشد؟ و هزینه تعمیر و رنگ درب پارکینگ را واحدهایی که دارای پارکینگ و انباری نیستند، باید بپردازند؟
با سپاس

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اسناد باید بررسی شود اگر سند مشاع خورده که همه اگر نظر اختصاصی اشت خیر

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله جز مشاعات هست و همه مالکین باید هزینه ها را بپردازند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
قانوتا جزو مشاعات است ولی پرداخت هزینه ها اصولا توافقی است می توانید از مدیر بخواهید آنهایی که استفاده اییراز درب پارکینگ تدارتد هزینه تعنیر و نگهداری پرداخت نکنند یا نسبت به بقیه مبلغ کمتری پرداخت کنند .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما نیازمند بررسی است اسناد باید به رویت برسد و بعد تصمیم گیری کرد چه راه کاری بهتر است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چون جز مشاعات است آری
لیکن عرفا آنان که استفاده می‌کنند و سهم دارند باید پرداخت نمايند....

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

درب پارکینگ جز مشاعات است و هزینه آن با کلیه مالکان

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که دو واحد از درب پارکینگ رفت آمد نداشته باشند در این صورت هزینه برعهده آنها نیست