مشاوره حقوقی رایگان - تعیین تعداد نفرات پرداخت آب مشاع ساختمان

با سلام
وقت بخیر

بنده مالک یک واحد در ساختمان 15واحدی هستم. از پاییز 1401 در واحدم مستقر شدم. متاهل هستم ولی در واحد به تنهایی سکونت دارم.سال 1401 شارژ تمام هزینه های مشترک را به ازای یک نفر پرداخت کردم. از ابتدای سال 1402 خودم به مدیر ساختمان گفتم که برای واحد خودم شارژ و هزیته های مشترک را دو نفر محاسبه کنید و تا دی ماه 1402 (با وجود یک نفر ساکن بودنم ) دونفر پرداخت کردم.
حالا به مدیر ساختمان اطلاع دادم ک تا اطلاع ثانوی برای واحد من تمام هزینه ها را یک نفره حساب کنید و هر زمانی که دو نفر ساکن شدم مجدد اطلاع میدهم.مدیر ساختمان تاکید کردند ک خیر شما دو نفرید و برای شما همه چیز دونفره محاسبه می شود.
آیا مدیر این اجازه را دارد ک خودش با اجازه خودش برای واحد ها تعداد نفرات تعیین کند؟
نحوه اعلام تعداد نفرات ساکن هر واحد از طرف مالک است یا مدیر ساختمان؟ قانون این مساله به چه صورت است؟
ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شما ملزم به پرداخت کل حق الاشتراک واحد مذکور هستید حالا چه یک نفر یا دو نفر