مشاوره حقوقی رایگان - مشاعات ويلا

با عرض سلام چندين سال قبل ويلايى داخل شهرك خريديم آقاى فروشنده كارهاى سندش بامشكل برخورد كرده و نتونسته سند بزنه و حالا كه سند آماده شده داخل سند متراژ اضافه شده نسبت به قولنامه رو با قيمت امروز مطالبه مى كنه و ضمنا ويلاى ما ويلاى آخر داخل شهرك هست و مى خواهد مشاعات جلوى آن را به ما بفروشد ويلاى بعد از ما رو به صورت تجارى كرده و بیرون از شهرك قرار گرفته مى گويد اگر شما نخريد به اون ويلاى آخر مى فروشم و مزاحمت براى شما ميشه آيا اين امكان پذيره؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اولاً در خصوص اضافه متراژ اگر در مبایعه نامه در خصوص کسر یا اضافه متراژ توافقی گردیده است ملاک بر مبنای آن خواهد بود و در صورتی که توافق جدیدی در خصوص مبلغ اضافه متراژ بین طرفین صورت نپذیرفته باشد اصل بر آن است که بر اساس قیمت زمان معامله باید پرداخت گردد در مورد مشاعات نیزبابد گفت که مشاعات برای کلیه مالکین متصرفین شهرک است و مشاعات قابل نقل و انتقال و فروش به تنهایی نیست نخواهد بود

محمد طاهری

محمد طاهری :

سلام مشاعات خير. مترای اضافه بر اساس متن مبايعنامه قابليت بررسي پاسخ دارد