مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت مشاعات

با سلام بنده قطعه باغی به مساحت 2200متر در یک شهرک دارم که محل تردد من بوسیله ماشین از خارج شهرک میباشد و درب کوچکی از داخل شهرک برای ورود نگهبان به باغ تعبیه نموده ام برای هزینه های نگهبانی و باغبانی و ابیاری به نسبت مساحت ملکم هزینه پرداخت مینمایم ایا برای اسفالت کوچه داخل شهرک با توجه به عدم تردد میبایست همچنان نسبت به متراژ باغم هزینه پرداخت نمایم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
محل استفاده مشاعات باید توسط تمام ساکنین پرداخت شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با توجه به مشاعات بله باید هزینه پرداخت گردد

یک وکیل

باسلام، مشاعات باید همه پرداخت کنید

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،بله می بایست توسط تمام ساکنین پرداخت گردد.

ميثم  رحيم نژاد بالاگفشه

ميثم رحيم نژاد بالاگفشه :

با سلام . مشاعات می بایست توسط کلیه ساکنین پرداخت شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
به جهت مشاع بودن کلیه مالکین باید هزینه پرداخت نمایند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام سهم هر یک از مالکان از هزینه های مشترک که ارتباط با مساحت و متراژ باغ دارد ، به نسبت متراژ باغ خواهد بود ولی سایر هزینه‌ها که ارتباطی به میزان مساحت باغ ندارد به طور مساوی خواهد بود