مشاوره حقوقی رایگان - مشاوره مطالبه

سلام یه سوال داشتم
من چند ماه با یه پسر دوست بودم با من رابطه داشته و دوست بودیم گاهی پول میزد به حسابم حالا کات کردیم میگه فیش تمام پولای زدم به حسابت دارم ازت شکایت میکنم
همچین چیزی امکان داره بتونه شکایت کنه پیگیری کنه؟
اسکرین از تمام پیامش هم دارم و ویس هاش که گفته هر پولی میدم نمیخام بعد بگیرم ازت

پاسخ ها :

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام اصولا میتونه مطالبه کنه ولی جهت دفاع نیاز به بررسی مدارکتان وجود دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود جرمی واقع نشده است
دادخواست حقوقی هم به صرف آنچه در سوال آمده است دشوار است به نتیجه مطلوب ختم شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا امکان طرح دعوی حقوقی جهت مطالبه وجوه خواهد بود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می تواند طبق فیش های واریزی دادخواست مطالبه وجه بدهد
مگر اینکه شما ثابت کنید هبه بوده است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب موضوع شما نیاز به بررسی دارد چرا که از یک جهت بله قابل مطالبه است اما شما نیز می توانید اقداماتی انجام داد

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام واحترام،هبه ای که خرج شده ووجود ندارد قابل پس گیری نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله با استناد به پرینت بانکی
واریز پول به حساب شما ، میتواند دادخواست مطالبه وجه بدهد و شما مکلف به پرداخت
خواهید شد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله امکان مطالبه می باشد شما نیز می توانید به پیام‌های وی مبنی بر هبه استناد نمایید

یک وکیل

سلام خیر نمیتونه پس بگیره ولی دفاع لازم باید انجام بشه

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر ثابت شود هبه بوده،چون خرج شده قابل مطالبه نیست

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اساسا کار اشتباه است.بله می تواند دادخواست مطالبه وجه بدهد. ولی شما می توانید دفاع کنید که هبه بوده و خرج شده است.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله بر اساس پولهای واریز تمام پولها را میتواند مطالبه کند

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

اگر طرف اقرار کرده که دیگر مبالغ مذکور را ازشما استرداد نمی کند . خیر

ابوذر  محمدي نژاد

جناب آقای ابوذر محمدي نژاد :

باسلام
باتوجه به انچه گفته شده کاری نمی تواند بکند

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام ،،،
قابل مطالبه است مشروط بر اینکه دلایل محکمه پسند آرایه دهد

امين  امينی زارع

جناب آقای امين امينی زارع :

با سلام
١- هديه يا هبه در صورت گفته شده كه موجود نمي باشد ؛ قابليت استرداد ندارد
٢-هركس مي تواند عليه ديگري دادخواست مطالبه دهد
اما با وصف فوق بعيد است ذيحق تلقي گردد
به هر جهت نيازمند اطلاعات بيشتر و بررسي مدارك مربوط براي جواب قاطع و صحيح مي باشد

الهه حسینی

الهه حسینی :

سلام
امکان مطالبه وجود دارد

مريم  مرادي

سرکار خانم مريم مرادي :

سلام چنانچه ثابت نمایید قصد تبرع داشته اند به استناد پیام های ارسالی محکوم به پرداخت نخواهید شد .

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

می تواند طبق فیش های واریزی دادخواست مطالبه وجه بدهد

آزاده  ابراهيمي اسكي

سرکار خانم آزاده ابراهيمي اسكي :

اگر هبه کرده و مصرف کرده اید قابل پس گرفتن نیست ولیکن ایشان مثل هر فرد دیگری می تواند دادخواست مطالبه بدهد اما به صرف مطالبه منتج به نتیجه به نفع ایشان نخواهد شد و روش های مختلفی برای دفاع وجود دارد

یک وکیل :

امکان مطالبه وجه با استناد به فیش های واریزی وجود دارد