مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور خواهان در جلسات حل اختلاف

سلام بعنوان خواهان دادخواستی در حل اختلاف با عنوان استرداد وجه به مبلغ 1500000تومان به طرفیت خوانده ارایه دادم چنانچه در هیچ یک از جلسات رسیدگی حاضر نشوم مشکلی ندارد؟

پاسخ ها :

پرسشگر :

همه جلسات باید حاضر بشوم؟

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

بله حتما باید شرکت کنید ویالایحه بدهید

پرسشگر :

امروز در جلسه اول شرکت کردم و اظهاراتم ثبت شد ولی خوانده به جلسه نیامد شورا گفت جلسه بعدی قاضی شورا احضارتان میکند آیا بازهم حضور من الزامیست ؟

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

سلام. درجلسه اول رسیدگی الزاما باید حضور یافته و اصل مدارک خود را ارائه دهید.
در غیر این صورت ممکن است دادخواست شما رد بشود.

رحیمه میرزایی

سرکار خانم رحیمه میرزایی :

خواسته رد میشود چون جهت ااثبات ،نیاز به حضور یا ارائه لایحه میباشد