مشاوره حقوقی رایگان - استرداد مدارک خودرو

سلام و درود. من آخر خردادماه تصادف کردم که باعث شد نیسان یخچال دار چپ کند و مقداری از بار آن که لبنیات سنتی بود خراب بشود. در صحنه تصادف با تصمیم افسر راهنمایی کارت ماشین و بیمه نامه بنده و بیمه نامه اون ها تبادل شد. فردای آن روز جهت استفاده از بیمه نامه بنده جهت دریافت خسارت خودرو و بار به بیمه مراجعه کردیم. کارشناسی خودرو انجام شد و مبلغ تخمینی اعلام گردید اما چون مدارک جهت بار ماشین کامل نبود ( عدم وجود صورتجلسه 110 روی پرونده) به شورای حل اختلاف ارجاع داده شد. دو جلسه طی دو ماه برگزار گردید که در هر دو جلسه خواهان حضور پیدا نکرد و پرونده بدون نتیجه مختومه شد
شاکی برای دریافت خسارت نه به بیمه مراجعه کرده و نه در جلسات شورای حل اختلاف حضور داشت. ضمن این که کارت ماشین و بیمه نامه من الان 3 ماه هست دست ایشون هست و به من پس نمیدهد. در این مورد باید چه کاری انجام دهم؟ خواهشمند است راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

زهرا عارفخانی

زهرا عارفخانی :

با سلام
بدوا اظهارنامه ای با موضوع استرداد اسناد و الزام ب حضور در مرجع بیمه ارسال فرمایید در صورت عدم پاسخگویی امکان طرح دعوی حقوقی و نیز شکایت کیفری خیانت در امانت نیزمی باشد