مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور خواهان در شورای حل اختلاف

با سلام و احترام
جلسه اول شورا خوانده حضور پیدا نکرد و کار به جلسه دوم کشید اگر باز هم نیایند فقط وقت خواهان (شاکی) گرفته میشه چون همون جلسه اول شورا زورش اومد زنگ بزنه به خواهان اطلاع رسانی کنه. به همون اس مس ثنا اکتفا کرده ! اگه اینجوریه چرا جلسه دوم‌میزارن؟؟ این وسط فقط وقت شاکی باید گرفته بشه !!
اگر شاکی در جلسه دوم حضور نیابد چه میشود؟
موضوع استرداد سفته ضمانت کار هست که سفته سفید امضا هست

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

کار شورا که جلسه رسیدگی را بدون دلیل قانونی تجدید کرده غیر قانونی بوده با این حال اگر جلسه دوم هم نیاد شورا وظیفه دارد که به نفع شما رای صادر کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام در صورت عدم حضور خوانده
در جلسه دادرسی ، حکم غیابی صادر
خواهد شد