مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

با سلام و خسته نباشید من تو یکی از شبکه های اجتماعی با دختری آشنا شدم و ادعا کرد کم کم تلفنی با خونوادش آشنا شدم بعدش ادعا کرد سرطان خون داره و مادرش هم تایید کرد و من چون دلبسته اش شده بودم مادرش هی زنگ و اس میداد و میگفت وضعیت دخترش بحرانیه و نیاز مالی دارن منم به شماره کارتای مختلف واریز کردم حدود هفده میلیون و بعدش گوشیشونو خاموش کردن من الان راهی برا زنده کردن این پول دارم یا نه. من شماره کارتا و اس ام اساشون رو دارم. با تشکر از لطف شما

پاسخ ها :

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

با طرح شکایت کیفری به اتهام کلاهبرداری و با استناد به ریز مکالمات، پیامک های احتمالی، پرینت حساب و رسید های مربوط به واریز مبالغ بطرفیت نامبردگان اقدام نمایید.

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

سلام با پرداخت هزینه بسیار کمتر از آنچه که تاکنون پرداخت کردید ، به وکیل بله

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام بله از همان طریق شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید و از طریق مراجع انتظامی موضوع را پیگیری کنید.
یه عده اشخاص از این طریق کلاهبرداری می کنند.