مشاوره حقوقی رایگان - اتهام تهدید و کلاهبرداری

با سلام
یک خانم از طریق سایت همسریابی با بنده اشنا شد.. بعد از مدتی از من خواست وسایلی ارایشی و لباس برایش بخرم و بفرستم از روی عکس وسایل را انتخاب میکرد.. (ما اصلا همدیگر رو ندیدیم از نزدیک.). و سفارش میداد اخه ما هر کدوم از یک استان مختلف و دور بودیم. ایشون چند بار پول برای بنده کارت به کارت کرد ولی در اخر حدود دو میلیون بدهکار شد و از من وقت خواست تا بدهیش را بدهد اما در این مدت با ارسال بیش از بیست تا عکس لخت و مستهجن سعی داشت بنده را از گرفتن بدهیم منصرف کند وقتی دید بنده از طلب خود نمیگذرم رفته به جرم تهدید و کلاهبرداری از بنده شکایت کرده که من قصد انتشار عکسهای او را دارم و به من پول کارت به کارت کرده ولی من وسایل نفرستادم..
در پرینت روند پرونده در سایت نوشته :
1- قرار نهایی صادر شد 2- کیفر خواست صادر شد 3- ابلاغ دادنامه به شاکی 4- مجددا یک ابلاغیه به شاکی صادر و در اخر نوشته پرونده با علت طرح رسیدگی بدوی در شعبه دو کیفری ثبت شد.
ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید.
با سپاس

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
به شعبه دادگاه مراجعه کنید باتوجه به توضیحاتتان دادسرانظربه اتهام دارد وتاشما حضورنیابید ودفاع نکنید طبیعتا محکوم میشوید

پرسشگر :

با سلام
ممنون از جوابتون
ولی شاکی من از استان خوزستان است و من از اذربایجان غربی
ایا میتونم برای دادگاه لایحه بفرستم
و میشه بفرمایید میتونم لایحه را از طریق پست به دفتر شعبه دادگاه بفرستم؟ ایا این امکان هست که از طریق پست لایحه بفرستم؟
ممنون

جبار مبارکی

جناب آقای جبار مبارکی :

احتملا برای شما کیفرخواست صادر شده و در دادگاه بع صورت غیابی محکوم میشوید . برای راهنمایی بیشتر تماس بگیرید .

آیسان طوفانی

آیسان طوفانی :

استان :

در دادسرا براي شما كيفر خواست صادر شده است و پرونده به دادگاه ارسال شده ، اگر در جلسه ي دادگاه حضور پيدا نكنيد ،و دفاعياتي از خودتان بيان نفرماييد احتمالا محكوم خواهيد شد

عبدالرضا جان بزرگی

عبدالرضا جان بزرگی :

استان :

با سلام چون در حال حاضر شما متهم پرونده هستيد و راى به صورت غيابى صادر گرديده است لزوماً بايد با مدارك مستند به دادگاه تعيين شده مراجعه حضورى نماييد

حکیمه خاتون صادقی

حکیمه خاتون صادقی :

سریعا از یک وکیل در پرونده استفاده کنید تا در دادگاه کیفری محکوم نشوید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید