مشاوره حقوقی رایگان - پسری با صدای دختر

من یه مدت با دختری تلفنی اشنا شدم و تو این مدت خیلی پول به حسابش ریختم و وقتی ازش عکس میخواستم میداد ولی الان فهمیدم پسر بوده با صدای دختر و عکسای که واسم میفرستاده از اینترنت میگرفته چجوری میتونم هم ازش شکایت کنم هم پولمو پس بگیرم

پاسخ ها :

علیرضا عطایی

علیرضا عطایی :

سلام.شکایت تحصیل مال از طریق نامشروع کنید

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام: وقت بخیر. بعنوان کلاهبردار و تحصیل مال نامشروع از وی شکایت کن.
رضا امیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم

مریم محمدی

سرکار خانم مریم محمدی :

باسلام
نیاز بهبررسی دارد اما قابل پیگیری است از طریق پنل مشاوره تماس حاصل نمایید درخدمتتون هستم

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
تحت عنوان کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع می‌توان طرح شکایت کرد