مشاوره حقوقی رایگان - ضبط صدای زوجه

سلام
بین من و خانمم درگیری صورت گرفت و صدایش را ضبط کردم که گفته من تو رو نمیخام ومنو طلاق بده مهریه و نفقه هم نمیخام و حالا با خانوادش اقدام بر شکایت علیه بنده شدن ایا صدای که ضبط شده میتواند کمکم کند، به دردم میخوره،ضبط صدا خانوادگی جرم است؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
صدای ضبط شده دلیل محسوب نمیشه آن هم با این شرایطی که شما اعلام کردید هیچ فایده ای ندارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نه جرمی از جانب شما محقق نشده و صدای ضبط شده فقط قابل استماع در دادگاه هست ودر این مورد به شما کمکی نمیکند

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

سلام‌غیر از اینکه صدای ضبط شده دلیل نیست این صدا با محتویاتی که فرمودید هم به دردتون نمیخوره

مهدی رحمانی

مهدی رحمانی :

سلام
در صورتی که از صدا سواستفاده شود جرم میباشد .
ولی الان چرا میخای این صدا رو استفاده کنی .
به نظر من هیچ اثری ندارد چون میگه گفتم ولی الان حقوقم را میخاهم

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام
از صدا برای چه موردی می خواهید استفاده نمایید تماس بگیرید راهنماییتان کنم

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

بستگی به نوع شکایت دارد
از طریق مشاوره تلفنی با من اقدام کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

صدای ضبط شده یک اماره قضایی تلقی می‌شود نظریه و ارزش آن بستگی به نظر دادگاه خواهد داشت