مشاوره حقوقی رایگان - خیانت

سلام خسته نباشید. من فقط صدای شوهرمو دارم با اون طرف ک صداش نیس ولی داره صحبت میکنه باهاش و عینا میگه پیشت بودمو رابطه داشتیمو همه واضحه ک پیش هم بودنو رابطه داشتن،زنه هم بچه داره هم شوهر ک اونارو نگفته اومده پیش شوهرم،،،دلیل محسوب میشه؟؟ اون ضبط صدای تماس هس،، ولی فقط صدای شوهرم ضبط شده

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

معمولا صدای ضبط سده مدرک کافی نیست اما میتواند اماره باشذ

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما برای اثبات نیاز به دلایل دیگر هم دارید این مورد به تنهایی کفایت نمیکند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اماره ضعیفی است نیاز به جمع آوری دلائل بیشتر است

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

سکایت کنید تا رسیدگی شود این ها میتواند اماره قضایی محسوب گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
صدای ضبط شده ، دلیل قانونی
محسوب نمیشود ولی اماره
محسوب میشود و ممکن است همراه با سایر مستندات موجب علم قاضی گردد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود صدای ضبط شده اماره است می‌توان بدان استناد کرد
لیکن به صرف آنچه در سوال آمده است رابطه نامشروع اثبات نمی‌شود
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
صدای ضبط شده به عنوان اماره در دادگاه مورد استفاده قرار میگیرد . در صورت اثبات رابطه شامل شلاق میشود .

یک وکیل :

با سلام امکان اثبات بسیار مشکل خواهد بود.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام
درخواست پرینت مکالمات و پیامک نمایید صرف این صدا دلیل نیست خصوصا با توجه به نامشخص بودن جملات

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی به صرف صدای ضبط شده حکم محکومیت صادر نمی گردد و نیاز به ادله دیگر می باشد البته در صورت طرح شکایت می توانید تقاضای پرینت پیامک ها و تماس های ایشان را نمایید که در صورت علم قاضی به روابط نامشروع با عنایت به محتویات، ساعات، تعداد تماس و پیام ها امکان صدور حکم محکومیت ایشان می باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
صدای ضبط شده به تنهایی قابل استناد نیست و شکایت نتیجه ای نخواهد داشت

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام صدا دلیل محسوب نمیشه مگر اینکه شوهرتون صدارو تایید و اقرار کنه

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
صدای ضبط شده اماره ای بر وقوع رابطه نامشروع آنهاست می توانید شکایت رابطه نامشروع طرح نمایید لیکن در صورت امکان مدارک دیگری نیز باید در دست داشته باشید

یک وکیل :

صدا بعنوان اماره در دادگاه قابل استناد است دلیل محسوب نمی شود

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

كانون خانواده را گرمتر نماييد و با مشاور خانواده گفتگو نماييد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اماره است در کنار سایر دلائل

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

با سلام
دلیل محسوب نمیشود اما اَماره محسوب میشود و ممکن است موجب علم قاضی شود.پس حتما صدای ضبط شده ایشان را به دادگاه ارائه دهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام صرف صدا دلیل نیست اما برای شروع امکانپدیر است

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

خیر اینها دلیل نیست دنبال راه حل روان شناسی برای حل مشکل باشید

فاطمه مسعودآزاد

سرکار خانم فاطمه مسعودآزاد :

سلام وقت بخير
صداي ضبط شده به تنهايي قابليت استناد ندارد و جهت اثبات ، به دلايل ديگر هم نياز مي باشد.