مشاوره حقوقی رایگان - استناد به صدای ضبط شده برای رابطه نامشروع

سلام. صدای من رو وقتی صحبت کردم ضبط کرده است و الان اون رو برای شوهرم فرستاده است. هر چی از دهن او میاد به من میگوید و اون صدا برای دو یا دو و نیم سال پیش است و اون رو الان فرستاده است. آیا این در دادگاه مدرک میشود؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
صدای ضبط شده دلیل محسوب نمی شود و اگر شکایتی شد و یا پیش کس دیگری ادعایی مطرح کرد شما منکر موضوع بشوید و اعلام کنید که خبر ندارید